Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
genelkurmayın, kitabı, prestij

Genelkurmayın Prestij Kitabı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Genelkurmayın Prestij Kitabı

Genelkurmayın Prestij Kitabı Çıktı

TSK'nın tarihinin ve yapısının anlatıldığı Genelkurmayın dördüncü prestij kitabı, geçen hafta tamamlandı ve Genelkurmaya teslim edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin tarihinin ve yapısının anlatıldığı Genelkurmay'ın dördüncü prestij kitabı, geçen hafta tamamlandı ve Genelkurmay'a teslim edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin tanıtılmasını hedefleyen ve birincisi 1995, ikincisi 1999, üçüncüsü 2003 yılında yayımlanan Türk Silahlı Kuvvetleri Kitabı'nın son baskısı yayımlandı Mönch Yayıncılık tarafından hazırlanan kitap kuşe kağıda, baştan sona renkli, 390 sayfa olarak basıldı Türkçe ve İngilizce birlikte hazırlanan kitapta Türk Silahlı Kuvvetleri ve Savunma Konsepti dahil olmak üzere Kuvvet komutanlıkları ve Özel Kuvvetlerin özellikleri tarihleriyle beraber anlatılıyor Kitapta 388 adet renkli fotoğraf ve 14 adet kuruluş şeması, grafik ve resim yer alıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com