Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düşündüren, kitabının, öyküler, özeti

Düşündüren Öyküler Kitabının Özeti

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Düşündüren Öyküler Kitabının Özeti

Düşündüren Öyküler

Değerli Oğuz Saygın bu kitabıyla, klasikleşen eserlerine bir yenisini daha ekledi Hikayeler zihnimizde güçlü izler bırakıyor Sevimli hayvanlara atfedilen hikayeler, düşündürdüğü kadar da gülümsetiyor

Bu eserin, hayata bakışınıza çok önemli açılımlar kazandıracağını rahatlıkla söyleyebilirim

Muhammed Bozdağ / "Ruhsal Zeka" kitabının yazarı

Ne Ezop ne Lafonten ne de Andersen, hiçbiri gökten zembille inmedi Değerli dostum Oğuz Saygın, bu kitabında bunu fazlasıyla ispat ediyor Tebrikler

Erdal Demirkıran / Dünyanın en akıllı insanı

7den 77ye herkese hitap eden Oğuz Saygın, bu kitabında kişisel gelişime farklı bir açıdan bakmış ve yaşamımıza zenginlik katan, zevkle okuyacağınız bu eseri size sunmuştur

Ziya Baran / Kişisel Gelişim Uzmanı

Yazar : Oğuz Saygın

Yayınevi : Pozitif Yayıncılık

Sayfa Sayısı : 148

Etiket Fiyatı : 4,90 YTL

Basım Tarihi : Haziran 2006

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com