Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alan, arafat, arafatı, çıktı, isimli, kitap, konu, yenilmez

Arafat'ı Konu Alan Yenilmez Arafat İsimli Kitap Çıktı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arafat'ı Konu Alan Yenilmez Arafat İsimli Kitap Çıktı

Arafat'ı konu alan Yenilmez Arafat isimli bir kitap çıktı

İsrail'in Gazze'ye saldırıları devam ederken, Filistin Kurtuluş Örgütü'nün lideri ve bir dönem dünyada ezilen halkların vicdanı gibi görülen Yaser Arafat'ı konu alan Yenilmez Arafat isimli bir kitap çıktı

Le Monde ve Le Monde Diplomatique yazarı, İsrailli gazeteci, Yakındoğu uzmanı Amnon Kapeliouk, dostunun yaşam öyküsünü, 20 yılı aşkın bir sürede geliştirdiği güven ilişkisine bağlı kalarak, gerek kendisiyle yaptığı 150 görüşmeye, gerekse İsrailli, Filistinli yüzlerce kişiyle yaptığı söyleşilere dayanarak kaleme almış Kitabın önsözü ise Nelson Mandela tarafından yazılmış

Yayınevi: İmge Fiyatı: 20 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com