Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, diş, izleri, kitaplar, listesinde, satan, vampir

Çok Satan Kitaplar Listesinde Vampir Diş İzleri

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çok Satan Kitaplar Listesinde Vampir Diş İzleri

Çok satan kitaplar listesinde vampir diş izleri

Stephenie Meyer'in 2005'de yazdığı ve çok satanlar listesinde tüm dünyada bir numaraya yükselen aynı adlı romanından filme uyarlanan, Alacakaranlık liste başı olmakla kalmayıp, serinin diğer iki kitabı olan Yeniay ve Tutulmada ilk 10a girmeyi başardı

Alacakaranlık
Stephenie Meyer, Epsilon Yayınevi
Üç şeyden kesinlikle emindim Birincisi, Edward kesinlikle bir vampirdi İkincisi, onun ne kadar güçlü olduğunu bilmediğim bu vampir yanı benim kanıma susamıştı Üçüncüsü, ona koşulsuz ve geri dönülmez biçimde âşıktım!

Umut - Hayat Akan Bir Sudur
Ayşe Kulin, Alfa Yayınları
Akıp gitmekte olan günlük hayat derinden değişmekte, bu değişim aşklara, dostluklara, aile ilişkilerine, her şeye yansımaktadır Ayşe Kulin, bir kez daha okurlarına ellerinden bırakamayacakları, okuyup bitirdikten sonra anılarına katacakları bir armağan sunuyor

Tarih-Lenk
Y Hakan Erdem, Doğan Kitap
Artık, tarih namına bildiklerinizin doğruluğundan kuşkulanmanın zamanı geldi

Yeniay
Alacakaranlık'ın kahramanlarının aşk ve heyecan dolu macerası Yeniay'da hız kesmeden devam ediyor

Bab-ı Esrar
Ahmet Ümit, Doğan Kitap
Dünyayı, yaşamı, inancı ve aşkı, yeniden düşünmemiz, yeniden araştırmamız, yeniden okumamız için

Luisito Bir Sevgi Öyküsü
Susanna Tamaro, Can Yayınları
Tekdüze ve sevgisiz bir yaşamın bağrındaki şiiri, güzelliği ve sevgiyi ortaya çıkaran küçük bir roman

Günler Akıp Giderken
İpek Ongun, Epsilon Yayınevi
Serinin sekizinci kitabında İpek Ongun hayranları, Serra´nın macerasına kaldıkları yerden devam ediyor

Tutulma
Binlerce Alacakaranlık hayranını beklediğine değecek kadar sevindirecek olan kitabın satışa sunulduğu ilk gün kapışılması mümkün! Çünkü Edward'la Bella için aşkın anlamı Tutulma'da daha derin…

Ozan Beedle'ın Hikayeleri
JK Rowling
Harry Potter dünyasının en sevilen karakterlerinden biri, Hogwarts'ın efsanevi müdürü Albus Dumbledore'un notlarıyla zenginleşen kitap bir masal kitabı olarak, bu dünyayı hiç tanımayan kişiler tarafından büyük bir zevkle okunabileceği gibi Harry Potter hayranlarına çok tanıdık gelecek karakterler ve hikâyeler içeriyor, akıllarındaki bazı soruların cevaplarını veriyor

Küresel Finans Krizi
Mahfi Eğilmez, Remzi Kitabevi
Dr Mahfi Eğilmez, yaşadığımız küresel krizi tüm yansımalarıyla gündeme taşıyor Krizin Türkiye'yi nasıl etkileyeceğini ve bir daha küresel kriz yaşanmaması için neler yapılması gerektiğini, ayrıca böyle bir krizde kişilerin ve işletmelerin alması gereken önlemlerin neler olduğunu açıklıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com