Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
asma, kitap, pansiyon, özeti

Asma Pansiyon Kitap Özeti

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bozcaada’da bir pansiyonun çatısı altında kesişen hayatları tesadüflerle dolu bir kurguyla anlatan roman, ilk haftasında çok satanlar listesine girdi

Işıl Şenol’un ilk kitabı Asma Pansiyon’un raflara çıkmasının hemen ardından kitap okuyuculardan büyük beğeni toplayarak, D&R Türk Romanları satış listesinde ilk 10’a girdi Bağ bozumu şenliklerinin de gerçekleştiği Eylül ayında piyasaya çıkan kitap, beklenenin üzerinde bir ilgi gördü

Altı kahramanı, Bozcaada’nın sakin ve huzurlu atmosferinde bir araya getiren Asma Pansiyon, pek çoğumuzun derinlere sakladığı özlem ve heyecanları gün ışığına çıkarıyor Tesadüflerle dolu kurgusuyla okuyucuları sürükleyen roman, çoğu kişiye kendi hayatlarıyla ilgili ayna tutuyor

Aşk, hüzün, bekleyişler, yaşanamamışlıklar, empati kurmak, geride bırakmak, yeni karşılaşmalar ve sürprizler hayatın içinden hikayelere örülerek, akıcı bir anlatımla okuyucuya sunuluyor Asma Pansiyon, okuyucuların Bozcaada’nın sakin atmosferinde soluklanacağı, kendilerine uzaktan bakıp sorularına cevap bulacakları; hem geçmişin hem de yeni başlangıçların gölgesinde sımsıcak bir kitap

Kitabın Adı: Asma Pansiyon
Yazar: Işıl Şenol
Yayınevi: Butik Yayıncılık
210 Sayfa, Fiyatı 12 TL

YAZAR HAKKINDA

1985 yılında Balıkesir’de doğan yazar Işıl Şenol, 2003 yılında Balıkesir Fen Lisesi, 2007 yılında ise İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği bölümündan mezun olmuştur Özel bir firmada iş yaşamına devam eden yazarın lise döneminde Atatürkçü Düşünce Derneği ve Milliyet Gazetesi’nin kompozisyon yarışmalarında dereceleri bulunmaktadır Üniversite yıllarında İTÜ’nün yayınlarında, Balıkesir Politika ve Yeni Haber gazetelerinde de yazılarıyla yer alan yazar, Zülfü Livaneli, Maeve Binchy, Ahmet Ümit ve Victor Hugo’nun eserleri ile yakından ilgilenmektedir

Bozcaada’ya yaptığı sık yolculukların ve araştırmalarının ardından hayata geçirdiği ilk romanı
Asma Pansiyon, 2012 Eylül itibariyle raflarda yerini aldı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com