![]() |
İlgın Olut - Neva |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlgın Olut - NevaKİTABIN ADI :NEVA KİTABIN YAZARI :Ilgın OLUT YAYIN EVİ VE ADRESİ:Dünya Yayıncılık/İSTANBUL BASIM YILI :1998 1-KİTABIN KONUSU : Kitapta çok genişçe yer verilmekte olan gençlik yılları sendromu yaşanmaktadır ![]() ![]() ![]() 2-KİTABIN ÖZETİ : İlk olarak yolculuğumuza İzmirde başlıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3-KİTABIN ANAFİKRİ : Kitapta verilmek olan çok kuvvetli iki olay var ![]() ![]() ![]() 4-OLAYLARIN VE ŞAHISLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ: Olaylar ve şahıslar yazar tarafından çok ince elenip sık döşensede akıcı kitap içerisinde çok iyi ayırt edilebiliyor ![]() 5-ŞAHSİ GÖRÜŞLER : Bana göre kitap konusu bakımından çok güzel bir kitap ![]() ![]() ![]() ![]() 6-YAZAR HAKKINDA KISA BİLGİ : Yazarın fazla bir yazarlık deneyimi olmadığını okuyan herkes anlayabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İlgın Olut - Neva |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlgın Olut - NevaGerçekten gözyaşlarına boğuldum , aslında başlar komik olsada sonlar çok acıklıydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ilgın seni tebrik ediyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|