Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
günü, katilin, kitabının, özeti

Katilin Yedi Günü Kitabının Özeti

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Katilin Yedi Günü Kitabının Özeti

Katilin Yedi Günü

Benim adım Peter Crumb

İyi bir adam değilim

Kötü bir adam da değilim

Yedi gün içinde ölmüş olacağım

Yedi gün içinde ölmüş olacağım, ama bu yedi gün boyunca hürüm

Bir insan, bir erkek olarak potansiyelimin farkına varabilme konusunda özgürüm, bu ne kadar muhteşem veya korkunç olursa olsun''

Katilin Yedi Günü, Peter Crumb'ın hikâyesi Peter Crumb kim gerçekten? Yaşamı şiddet dolu bir trajediyle darmadağın olmuş, insanlığa ve topluma olan inancı temelinden sarsılmış, kişiliği bölünerek kendine yabancılaşmış, yarını olmayan bir adam Geçmişindeki büyük acının yansımaları, derin vahşet ve sancılı varoluş sefaletiyle yüklü bir olaylar zinciri içerisinde hayatından yedi günlük bir kesitle karşımızda Vicdanı, acımasızlığı ve onu kuşatan dünyanın tüm karanlığıyla

İngiliz yazar Jonny Glynn, Peter Crumb'ın çehresinde çürümüş, yozlaşmış ve bireyleri dipsiz bir yalnızlık okyanusunda varlık savaşı veren günümüz toplumuna ayna tutuyor Yedi gün aslında çok uzun bir süre Ve katil aramızda Katil içimizde

Yazar : Jonny Glynn

Yayınevi : Siren Yayınları

Sayfa Sayısı : 224

Etiket Fiyatı : 14,00 YTL

Basım Tarihi : Ocak 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com