Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bekçileri, ifritin, kitabının, laneti, mezar, özeti

Yedi İfritin Laneti - Mezar Bekçileri Kitabının Özeti

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yedi İfritin Laneti - Mezar Bekçileri Kitabının Özeti

Yedi İfritin Laneti - Mezar Bekçileri

Oda suyun üzerinde yüzüyormuş gibi salınmaya başladı ve Mark sırtüstü yere düşerek basını tas zemine çarptı Bası bir müddet topaç gibi döndükten sonra görüsü berraklaştı ve gözleri, etrafında dikilen dört ilaha odaklandı Duvardan yere inmişlerdi: Gizli Olan Amon, Şahlanmış Olan, Yok edici Am-mut ve Kızıl Saçlı Set, üzerine eğilmiş onu izliyorlardı Dile getirilmemiş bir emir gereği her biri Mark'ın kol ve bacaklarını ellerine almış, diğer ellerinde ise birer kör tırpan vardı "Önce ayağını" Mark bu sözleri beyninde işitiyordu, "sonra ellerini, daha sonra dizlerini ve dirseklerini, kereste için ağaç keser gibi" Mark gözlerini kapadı Duyduğu korku fiziksel tahammülünün ötesinde idi İlk tırpanın havaya kalkıp ayağına doğru indiğini görünce, beyninde, Nofr'tay-tay'ın göz kamaştıran görüntüsüyle geçirdiği soğuk bir geceden kalan bir anı canlandı: "Sadece Aton'un birer tezahürü de olsalar Mısır'ın tanrılarına inan Davison

Yazar : Barbara Wood

Yayınevi : Yurt Kitap

Sayfa Sayısı : 370

Etiket Fiyatı : 14,00 YTL

Basım Tarihi : Mayıs 2005

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com