Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baharatlar, kitabı, mutfağı, otlar, yararlı

Yararlı Otlar Ve Baharatlar Mutfağı Kitabı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yararlı Otlar Ve Baharatlar Mutfağı Kitabı

Yararlı Otlar ve Baharatlar Mutfağı Kitabı

200'ü aşkın yemek tarifi ile baharatlar ve yararlı bitkiler hakkında her şey Yararlı Otlar ve Baharatlar Mutfağı kitabında

Yararlı Otlar ve Baharatlar Mutfağı, yararlı bitki ve baharatların yetiştirilmesi üzerine pratik bilgilerden mutfaktaki leziz tariflerde kullanımlarına, tarihsel bilgilerle de desteklenen eşsiz bir kılavuz niteliğinde Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları tarafından okurlara sunulan, çevirisi Nejat Ebcioğlu tarafından yapılan bu kaynak kitap, fotoğraflarla da destekleniyor

Çok sayıda hoş kokulu bitkinin tanımı ile tohum ve meyvelerine ilişkin geniş kapsamlı bilgiler sunan kitap iki ana bölüme ayrılıyor Yararlı otlar ve baharlı bitkiler başlıklı bölümlerde bu bitkilerin ayrıntılı tarif ve kullanım alanlarının yanında bahçede bu bitkilerin nasıl yetiştirileceği de kitapta fotoğraflarla anlatılıyor

Ayrıca kitapta, bitkilerin sağlığımıza katkılarıyla ilgili bilgiler de yer alıyor

Yararlı Otlar ve Baharatlar Mutfağı
Andy Clevely, Katherina Richmond, Sallie Morris Lesley Mackley
Çeviren: Nejat Ebcioğlu
Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları,
512 sayfa

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com