Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fil, ile, karınca, kitabının, özeti

Fil İle Karınca Kitabının Özeti

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fil İle Karınca Kitabının Özeti

Fil İle Karınca

“Hepimiz için son derece güçlü mesajlarla dolu harika bir örnek Aklımdan çıkaramıyorum
Patrick Lencioni “Death By Meeting” kitabının yazarı
“İster rüyalarınızı gerçekleştirmeye giden yolun başında, isterse de yeni rüyaların arayışında olun,
sizi Karınca Adir ve Fil Elgo ile çıkılacak bu yolculuğa davet ediyorum Kulaklarınızı iyi açarsanız,
hayatınızın asla eskisi gibi olmamasını sağlarsınız
Robert G Allen “The One Minute Millionaire” kitabının yazarı
“Karınca ile Fil; kolay okunan, eğlenceli, bunun yanında insanı düşünmeye yönelten çok güçlü
mesajları olan bir kitap Okuyucuyu avucunun içine almayı çok iyi bilen yazar Vince Poscente,
bilinçli düşünceleri bilinçaltının gücüyle birleştimenin ortaya çıkaracağı potansiyeli kişisel deneyimleriyle öğrenmiş Keyfini çıkarın ve anlatılanları uygulayın!” Pat Croce “%110” kitabının yazarı

Yazar : Vince Poscente
Yayınevi : Arıtan Yayınevi
Sayfa Sayısı : 144
Etiket Fiyatı : 10,00 YTL
Basım Tarihi : Kasım 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com