Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akrada, bulunan, coelho, elyazması, paulo

Akra'da Bulunan Elyazması - Paulo Coelho

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yayımlanan her romanıyla olay yaratan yazar Paulo Coelho, son kitabı Akra'da Bulunan Elyazması ile yine kendisini aştı Akra'da Bulunan Elyazması, etkileyici satırları ile Can Yayınlarından çıktı

Paulo Coelho'nun okurları derinden etkileyen, onları adeta satırlarının arasında sürükleyen romanlarına bir yenisi daha eklendi Akra'da Bulunan Elyazması, Can Yayınları etiketiyle Paulo Coelho hayranlarıyla buluşturuluyor
Akra'da Bulunan Elyazması'nın konusu kısaca şöyledir: Romanda olaylar 1945 yılının sonlarında geçmektedir Romanın ana karakterleri iki kardeştir ve Mısır'ın dağlarındaki bir mağarayı kendilerine dinlenmek için seçeceklerdir Hamra Dom bölgesindeki bu mağaraya girdiklerinde içi papirüs kağıtlarıyla dolu bir su testisiyle karşılaşacak olan kardeşler, ilk iş olarak papirüsleri pazarda satmaya başlayacaklardır İki kardeş, kanun dışı bu yönteme devam ederken anneleri lanetlenecekleri korkusuyla papirüslerin bir kışını ateşte yakacaktır Oysa annenin kötü güçlere ait sandığı papirüsler, Hıristiyanlığın ilk yıllarını anlatan Yunanca el yazmalardır "Apokrif metinler" olarak adlandırılan ve İncil'de bulunmayan bu metinler pazarda satılmaya ve yakılmaya devam edecektir Yazar Paulo Coelho, okura bu papirüslerin mağaradaki testi içinde yer alma hikayelerini geri dönüş tekniğiyle anlatmayı da ihmal etmeyecektir
20 yüzyılın ortalarından 11 Yüzyılın sonlarına uzanan soluksuz bir macera ve Paulo Coelho'nun eşsiz cümlelerinden oluşan Akra'da Bulunan Elyazması, 152 sayfalık Emrah İnce çevirisiyle Can yayınları tarafından yayımlanıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com