Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cathy, hapka, lost, nesli, tükenen, tür or or

Lost - Nesli Tükenen Tür// Cathy Hapka

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lost - Nesli Tükenen Tür// Cathy Hapka

Kitap Hakkında

Ürün Kodu : neden--75
Yayıncı : Neden Kitap
Yazan : Cathy Hapka
Basım Yeri ve Tarihi : Ocak - 2007
Sayfa Sayısı : 192
Boyutları : 10,5x17,5 cm
Kapak Türü : Karton Kapak
Dili : Türkçe
ISBN : 9752541682

Oceanic Havayolları'nın 815 nolu uçağının düşmesiyle her şeylerini yitiren 48 yolcu, kendilerini ıssız, tropik bir adada bulurlar Dostlar, düşmanlar, aileler ve yabancılardan oluşan bu gruptakilerin hayatta kalmak için birbirlerine ihtiyaçları var Ama adada hayat, hiç de kolay olacağa benzemiyor

Çevreci Faith Harrington, grubun adadaki yaşam mücadelesinde önemli bir rol oynayabilir Ancak 815 nolu uçağa binmeden önce hayatında gelişen olaylar, onu suçluluk ve güvensizlik içinde bırakmış
Faith, bir yandan geçmişindeki olaylarla boğuşurken bir yandan da yeni ve düşman bir çevrede yabancılarla kuşatılmış olduğu gerçeğiyle başa çıkmak zorunda

Bu gizemli, yenidünya Faith'e hayatında temiz bir sayfa açması için bir fırsat sunacak mı? Yoksa o da adanın ölümcül tehlikelerinden birine kurban mı gidecek?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com