Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beynelmilel, ford, yahudihenry

Beynelmilel Yahudi-Henry Ford

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beynelmilel Yahudi-Henry Ford

Dünyanın en büyük sanayi devlerinden biri olan Henry Ford, büyük ticari dehası ile kurduğu sanayi imparatorluğunun zirvesindeyken bir komployla karşı karşıya kaldığını, bu noktada büyük bir kumpasın içine düşürüldüğünü fark etti Kendisine kurulan bu kumpasın, bu tuzağın maşaları olarak kullanılan kişilerin ise güçlü Yahudi patronların hizmetinde olduklarını keşfetmesi çok uzun sürmedi

Birleşik Amerika''nın en iyi araştırmacılarını, "Beynelmilel Yahudi"yi araştırmaları için biraraya getirdi ve ortaya çıkan bilgileri de kendi sanayi imparatorluğu Ford Motor Co''nun yayın organı The Dearborn Indepent gazetesinde yayımladı Bu makaleler kısa bir süre sonra kitap haline getirildi Bunun hemen ardından Yahudi kuruluşları ve kudretli Yahudi sermayedarlardan büyük bir tepki geldi ve Henry Ford çeşitli tehdit ve iftiralara uğradı Sonuçta, bu büyük sanayi dehası, maruz kaldığı tehdit ve iftiralardan dolayı özür dilemek zorunda bırakıldı

Dünyanın en büyük sanayi imparatorlarından birine, aleyhlerinde yapılan yayın sonucu geri adım attıran ve özür dilettiren Yahudi sermayesi, bugün de siyaset oyunları, mason faaliyetler, iktisadi baskılar ve ince planlarla yürütülen komplolarla dünya yüzünde kendi güçlerini hakim kılmaya çalışmaktadırlar

Bu eser bugüne kadar milyonlarca basılmıştır ve siyonistlerin emellerini öğrenmek için mutlaka okunması gerekmektedir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com