Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, hasan, imkansız, öztoprak

İmkansız Aşk (Hasan Öztoprak)

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beş gündür, hep uzak ve karmaşık olan bir aşka, daha da uzak düştüm Uzaklık çaresizliktir Bazen hangisinin daha trajik olduğunu bilemezsiniz: Mesafelerin koyduğu uzaklık mı? Sözlerin, duyguların içinde saklı olan mı? Şimdi mesafelerin koyduğu uzaklığın çaresizliğini yaşıyorum İstemeden söylediğim bir yalanın kurbanı oldum İlk kez kendi isteğimle ondan uzağa düştüm Ama yine çaresizim Yapabileceğim tek şey var, bildiğim üç telefon numarasını da aralıksız olarak çeviriyorum O buğulu sesi duyuncaya dek daha kim bilir kaç kez elim telefonun soğuk tuşlarına gidecek Bu bir yakınma değil; tam tersi, bu eylem, düşünmenin, sevmenin, hissetmenin hazzını ve hüznünü bir arada yaşatıyor bana…
Şair kimliği ile tanıdığımız Hasan Öztoprakın ilk romanı, İmkânsız Aşk Yaşanmışla yaşanmamışın, kurmacayla gerçeğin, hüzünle öfkenin iç içe geçtiği, sisli ve bulanık bir düşler dünyasının derinlerinde kaybolan kırık bir aşk hikayesi…Çoğu ilk romanda olduğu gibi İmkânsız Aşka da yazarın kimliği damgasını vuruyor Hasan Öztoprak, imkânsız, hatta hastalıklı bir aşkın peşinde koşan Snin öyküsünü son derece duygusal, şiirsel bir dille anlatıyor
Hasan Öztoprak
CAN YAYINLARI
159 sayfa
İNDİR

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com