Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dükkânlar, kitabı, küçük

Küçük Dükkanlar Kitabı

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Küçük Dükkanlar Kitabı

Küçük Dükkanlar Kitabı

Boyut Yayıncılıktan İstanbula dair son derece keyifli ve sıra dışı bir eser: “Müstesna İstanbul/Küçük Dükkanlar Kitabı 1” Pukka Livingin özenle hazırladığı kitap, adından da anlaşılacağı üzere İstanbulun “müstesna” adreslerine rehberlik ediyor

İstanbul sokaklarındaki küçük, yaratıcı dükkanlar!

Alışkanlıklarının dışına çıkıp, farklı lezzetler arayanlar için “müstesna” bir İstanbul sokak rehberi niteliğindeki bu kitapta; herkesin pek duymadığı, duyanlarınsa başkalarından saklayıp kıymetini çok iyi bildiği 100den fazla farklı mekan yer alıyor Mobilyacılardan yoğurtçulara, balıkçılardan plakçılara kadar kitapta incelenen bu eski-yeni ve özel mekanlar, bulundukları muhitle adeta bütünleşiyor Kitabın sonunda ise kitapta yer verilen mekanların yerlerini gösteren şehir haritalarının yanı sıra, okura notlarını alabileceği özel bir bölüm ayrılmış ve yine okurun işaretleyebilmesi için hazırlanmış “önemli”, “bayıldım”, “süper” gibi yorumları içeren eğlenceli stickerlar da ihmal edilmemiş

Gerek tasarımı, gerek kolay kullanılır ebadı, gerekse seçtiği özgün mekanlarla Pukka Livingin hazırladığı Müstesna İstanbul/Küçük Dükkanlar Kitabı 1; İstanbulun saklı hazinelerini elinizin altında bulundurmanızı sağlayacak son derece keyifli ve farklı bir eser Müstesna İstanbul ile “Bir şehir, en iyi oranın yerlisiyle öğrenilir” diyen Pukka Livingin kılavuzluğunda her köşesi ilham barındıran İstanbula farklı bir gözle bakacaksınız

Müstesna İstanbul / Küçük Dükkanlar Kitabı-1
Pukka Living
Boyut Yayıncılık
21,90 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com