![]() |
Mutlu Mutfak Kitabının Özeti Tavsiye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mutlu Mutfak Kitabının Özeti TavsiyeMutlu Mutfak Kitabının Özeti Tavsiye 'Mutlu Mutfak' serisinin ikinci kitabını, cinselliği güçlendirici tarifler üzerine oluşturan Elif Edes Tapan: "Uyarıcı etkisi kanıtlanmış bir besin de yok, 'afrodizyak yemek yedim, süpermen oldum' durumu da ![]() ![]() ![]() İki yıl önce 'Mutlu Mutfak' serisinin ilk kitabı 'Yeni Evliler için Misafir Sofraları'nı piyasaya çıkaran Elif Edes Tapan, şimdilerde 'Afrodizyak Yemekler: 44 Tabak Aşk' adlı kitabıyla adından söz ettiriyor ![]() ![]() ![]() ![]() MARKETLERDE BULUNUR Yazdığınız iki kitapta da neden sıradan yemekler değil de özel tarifler vermeyi tercih ettiniz? 'Mutlu Mutfak'; pratik, eğlenceli ve tematik kitaplar içeren bir seri oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Yeni Evliler İçin Misafir Sofraları'nın içeriğinde neler var? Yeni evli bir çiftin evine gelebilecek 10 değişik misafire göre hazırlanabilecek tarifleri içeriyor ![]() ![]() 'Afrodizyak Yemekler' kitabınızdaki tariflerin malzemesi kolay bulunacak türden şeyler mi? Afrodizyak konulu bir kitapta, Türkiye'de fazla tüketilmemesine ve zor bulunmasına rağmen istiridyeden bahsettim ama tariflerdeki pek çok malzeme, marketlerde bulunuyor ![]() HER SENEYE BİR TARİF Kitabınızda neden 50 değil de 44 tarif yer alıyor ![]() Evet var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sizce ilişki ve aşkın yemekle bağlantısı var mı? Evin veya ufak restoranların havasındaki sevgi, sempati ve aşk, hazırlanan yemeğin tadına da yansıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eşiniz Okan Tapan, bu kitapları yazarken size yardım ediyor mu? Ediyor tabii ![]() ![]() ![]() ![]() EN ETKİLİ UYARICI GÜLMEK Afrodizyak besinlerin, cinselliğe etki ettiğine inanıyor musunuz? Afrodizyak etkisi tıbben kanıtlanmış bir besin henüz yok ![]() ![]() ![]() Baharatların libidoyu etkilemesi nasıl oluyor? Afrodizyak gıdalar, kan akışını hızlandırma, vücut enerjisini artırma özellikleri ile libidoyu etkileyen mineral ve vitaminler içeriyor ![]() ![]() Tarifleriniz kolay mı? Mutfağa ilk kez giren bile kolaylıkla yapabilir ![]() ![]() ![]() İÇMEK İÇİN ŞAMPANYA YEMEK İÇİN İSTİRİDYE Afrodizyak özelliği olan üç sebze nedir? Kuşkonmaz, rezene ve sarımsağı sayabilirim ![]() Afrodizyak yönü en güçlü içkiler nelerdir? Rakı cinsel gücü artırır mı? Başta şampanya ve şarap olmak üzere tüm alkollü içkilerin; az miktarda alındığı takdirde afrodizyak etkisi olduğu kabul ediliyor ![]() ![]() Afrodizyak bir yemek tarifi ve içki tavsiyesinde bulunur musunuz? İçki olarak şampanya, Yemekte ise 'bloody mary soslu istiridye'yi öneririm ![]() ![]() ![]() ![]() SEVMEDİĞİM MİDYENİN BİLE TARİFLERİNİ VERDİM Kitabınızdaki tarifleri severek yiyor musunuz? Genellikle kendi ağız tadıma uygun tarifler yazıyorum ama istiridye ve midye sevmediğim halde, "Afrodizyak yemekler kitabı istiridye ve midyesiz olmaz" diyerek böyle tarifler de verdim ![]() ![]() Bundan sonraki kitabınızın konsepti ne olacak? Tam emin değilim ama diyet yemeklerinden oluşan 'Tüy Siklet' veya Okan'ın herkesten duyup da benim ona yapmadığım yemeklerden oluşan 'Karımın Bana Yapmadığı Yemekler' olabilir! Toplam 10 kitaplık olacak serinin konuları ve çoğunun ismi belli ![]() ![]() 10 kitabı ne kadar sürede yazacaksınız? 4 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|