Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ender, kitabının, serisi, soykırım, özeti

Soykırım / Ender Serisi 3. Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soykırım / Ender Serisi 3. Kitabının Özeti

Soykırım / Ender Serisi 3 Kitap

Bilimkurgu dünyasının en önemli iki ödülünü birden alan, Ender serisinin ikinci kitabı olan Ölülerin Sözcüsü'nün arka kapağında, bir Soykırımı önlemenin bedelinin bir başka Soykırım olmasının yarattığı paradokstan ve Cüneyt Arkından bahsetmiştik

Bu arka kapakta ise çözümsüzlüğün yarattığı kaostan ve kaosu anlamanın yolunun fraktal fonksiyonlardan geçtiğinden bahsetmek zorunda kalabilirdik; ama arka kapak yazısı işini kaotik bir noktaya taşımaktansa, sizi soluksuz bir okumanın daha beklediğini haber vererek noktalamayı tercih ettik

Yazar : Orson Scott Card

Yayınevi : Altıkırkbeş Yayınları

Sayfa Sayısı : 481

Etiket Fiyatı : 28,00 YTL

Basım Tarihi : Kasım 2006

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com