Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
esrarı, isis, kitabının, rahibesinin, özeti

İsis Rahibesinin Esrarı Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İsis Rahibesinin Esrarı Kitabının Özeti

İsis Rahibesinin Esrarı

Elizabeth Petersın Mısır Polisiyeleri dizisi okuyanın nefesini kesen, heyecanlı, eğlenceli ve romantik bir macerayla devam ediyor:
İsis Rahibesinin Esrarı

Maskeler takıldı, purolar mangallara atıldı Sunağa yayılmış olan adam kalkıp cübbesini düzeltti () İbis başlı Thothun yine bana yaklaştığını gördüm

()

Uzun boylu bir adamdı, tepemde kule gibi yükseliyordu Güneş şemsiyemin sapını aradım Ama adam ne konuştu ne de tehditkâr bir harekette bulundu, yanımda durup sunağa döndü Puta doğru ellerini kaldırdı, daha önce yüce İsise etkileyici bir biçimde hitap etmiş olan sesi tanıyınca ensemdeki tüyler diken diken oldu
Birden bağırdı “Geliyor! Geliyor! Yüce olan geliyor!” Sonra derin bir saygıyla yere kapaklandı Ama ilaha bakmıyordu Balkonun altındaki gölgelerin arasından maskeli, beyaz cübbeli, omuzlarına sem rahibinin leopar derisini atmış biri çıktı Nefesimi tuttum Aradığım adam buydu

()

Zavallı kızın gevşek vücudu gözler önüne serilince adamlar ilgi ve takdirle mırıldandılar Kıyafeti Eski Mısırlı kadınlarınkinin şaşılacak kadar iyi bir adaptasyonuydu ama soylu leydilerin zarif, pilili keten cübbesi yoktu üstünde Bir hizmetçi ya da köle kız gibi giyindirilmişti

()

“O seçilen kişi” dedi sem rahibi ciddi bir sesle “Tanrının gelini

Yazar:Elizabeth Peters

Yayınevi:Oğlak Yayıncılık

Sayfa Sayısı:392

Etiket Fiyatı:16,00 YTL

Basım Tarihi:Eylül 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com