Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1915, gelibolu, kitabının, özeti

Gelibolu 1915 Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gelibolu 1915 Kitabının Özeti

Gelibolu 1915

“Birdenbire başlarında kızıl saçlı ve şapkasız bir subay olan, paniğe kapılmış bir grup köşeden çıkıp koşmaya başladı Subay da askerler de silahlarını atmış gibiydiler Korkunç bir manzaraydı Çığlıklar atarak ve haykırarak “Geri dönün! Türkler peşimizde!” diye bağırıyorlardı, yanımızdan geçmeye çalıştılar Bağırarak subaya durmasını söyledim O daha yüksek sesle haykırmaya başladı ”Türkler geliyor! Geri dönün, geri dönün!” Panik bulaşıcı bir şey Bir şey yapılması gerekiyordu Silahımı çekip onu tehdit ettim Hiç aldırmadı, koşmaya devam etti Ateş ettim ama isabet ettiremedim O ve adamları aşağıya, kumsala doğru deli gibi koşmaya devam ettiler Allaha şükür benim askerlerim sağlam durdular

Yazar : Tim Travers

Yayınevi : Elips Kitap

Sayfa Sayısı : 368

Etiket Fiyatı : 22,00 YTL

Basım Tarihi : Şubat 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com