Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çeteye, ister, olmak, üye

Herkes Bu Çeteye Üye Olmak İster :)

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Herkes Bu Çeteye Üye Olmak İster :)

HASAN BASRİ ŞENEL'in romanı ASİT
Her geçen süre bir suç kenti hâline gelen İstanbulda, kanunların boşluğundan faydalanarak istediği gibi at koşturan suçlulara hak ettikleri cezayı ASİT verecekti… Yıllar öncesine uzanan bir intikam vesilesiyle kurulan ve kurbanlarının alınlarına vurdukları ASİT damgasıyla giderek ünlenen ve halkın da sempatisini kazanan bu örgüt, asıl ve asli görevini yerine getirdikten sonra kendini lağvedecekti… Fidye amacıyla kaçırılan kızı ölen zengin iş adamı Hamit Karataş ile uyuşturucu kaçakçısı iş adamı Boran Güney arasındaki amansız kapışma… Bir yanda ASİT öte yanda bu örgütü deşifre etmeye çalışan polis… Gerilimin, heyecanın ve aşkın eşlik ettiği macera yüklü öykü…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com