Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dünyanın, efendileri, kitabının, özeti

Dünyanın Efendileri Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dünyanın Efendileri Kitabının Özeti

Dünyanın Efendileri

Fransız İhtilalinin aslında Tapınakçıların yüzyıllar önce ölmüş Üstatlarının intikamı olduğunu; AIDSin siyahileri ve eşcinselleri yok etmek için ABD laboratuvarlarında üretildiğini; Lady Diananın İngiliz gizli servisi tarafından öldürüldüğünü; insanoğlunun aslında aya hiçbir zaman ayak basmadığını; dünyanın gizliden gizliye Bilderbergler, masonlar, İlluminati, Cizvitler ya da Rockefeller, Rothschild gibi multimilyarder aileler tarafından veya George Bush ve seçimlerdeki rakibi John Kerrynin de üyesi olduğu "Kurukafa ve Kemikler" gibi kardeşlik örgütleri tarafından yönetildiğini düşünen belki milyonlarca insan var Resmi tarihin yalanlarla dolu olduğunu, GERÇEKin (evet, büyük harfle) "Siyon Liderlerinin Protokolleri" ya da "Turner Günlükleri" gibi kitaplarda yazılı olduğunu düşünenler de aynı insanlar Azınlık olabilirler, ama artık sessiz ve anlamsız bir azınlık oldukları söylenemez

Komplo teorilerine neden bu kadar çok insan inanıyor? Gençliğinde bu teorilere kendisi de inanmış olan yazar Dünyanın Efendileri adlı kitabında, Benjamin Disraeliden, Alexandre Dumasa, Stendhala kadar ele aldığı tarih ve edebiyat içinde; "Simpson Ailesi"nden "X-Files"a kadar popüler televizyon ve sinema kültüründe bu sorunun cevabını arıyor

Yazar : Juan C Castillon

Yayınevi : Koridor Yayıncılık

Sayfa Sayısı : 382

Etiket Fiyatı : 17,00 YTL

Basım Tarihi : Ağustos 2007

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com