Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gölgesi, kitabının, poe, özeti

Poe Gölgesi Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Poe Gölgesi Kitabının Özeti

Poe Gölgesi

Baltimore, 1849 Edgar Allan Poe'nun bedeni, üzerinde hiçbir şey yazmayan bir mezar taşının altına gömülmüş Herkes Poe'yu, hayatının son dönemini bir ayyaş olarak geçiren, ikinci sınıf bir yazar olarak görüyor yazarın şerefini kurtarmak için kendi kariyerini ve itibarını tehlikeye atacak kadar şevkli bir Poe hayranı olan, genç avukat Quentin Clark dışında

Yazarın son günlerinin, polisin özellikle yanıt aramadığı cevapsız sorularla dolu olduğunu keşfeden Quentin, bir anda kendini uluslararası polis teşkilatı, bir kadın suikastçı, Baltimore'un yozlaşmış köle ticareti ve Poe'nun son saatlerinin kayıp sırlarıyla dolu, karmaşık ve tehlikeli olayların içinde buluyor

Poe'yu bu kötü yazgısından kurtarabilmek adına, Quentin'in gerçeği bulması gerekiyor

Hünerli anlatımı, ince nükteli tarzı ve beklenmedik olaylarıyla, Poe Gölgesi daha önce hiç açığa çıkmamış ve çığır açabilecek nitelikteki tarihi gerçeklere sahip Poe'yu gerçek anlamda onurlandıran bir kitap

Yazar : Matthew Pearl

Yayınevi : Goa Basım Yayın

Sayfa Sayısı : 384

Etiket Fiyatı : 23,00 YTL

Basım Tarihi : Aralık 2006

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com