![]() |
Mucizesiz Zayıflama Kitabı Tavsiyesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mucizesiz Zayıflama Kitabı TavsiyesiMucizesiz Zayıflama Kitabı Tavsiyesi Her zaman elinizin altında bulundurmak isteyeceğiniz bu kaynak kitap, beslenme bilgilerinizdeki karmaşaya son verecek!” Okyanus Yayınevinden çıkan Uzman Diyetisyen Selahattin Dönmezin “MUCİZEsiz ZAYIFLAMA” adlı bu yeni kitabı, başlı başına farklı bir çalışma ![]() ![]() UZUN VADELİ PLANLAR Okuyucuların okuduklarında, “ne kadar farklıymış”, “yeni ne kadar çok şey öğrendim” ya da “doğrusu bu muymuş?” diyecekleri farklı bir kitaba ulaşacaklarının da üzerine basıyor ![]() ![]() “Proteinli yemek yedim ve kilo verdim”, “Akşam yemeklerini bıraktım ve çok inceldim”, “Sirkeli sular içtim ve yağlarımı erittim” veya “Yeni bir ilaç çıktı ve yağlarımı acayip eritiyor” gibi söylemlerin ne kadar yanlış olduğunu üstüne basa basa belirtmek isteyen Uzman Diyetisyen Selahattin Dönmez ne olursa olsun, kaliteli ve sağlıklı kilo vermeye aykırı bu çeşit yöntemler sonucunda kilo almak kaçınılmaz oluyor ve vücut ciddi oranda yağlanıyor diyor ![]() FONKSİYONEL BESLENME Bu kitabında bireylerin sağlık durumlarını iyileştiren ve kilo verirken oluşacak hastalık risklerini azaltan güvenli bir yol olan “Fark Etmeden Diyetin Fonksiyonel Beslenme modelinden bahsetmeyi daha çok tercih ediyor ![]() Arka kapak yazısı Hiç fark ettiniz mi? Diyet kitapları her zaman çok satanlar listesindedir ![]() ![]() ![]() Artık buna dur demenin belki de tam zamanı ![]() Aç kalmadan, sosyal hayattan kopmadan, halsizlik hissetmeden, kalori hesabı yapmadan sağlıklı ama hızlı kilo vermek elinizde ![]() Hatalı popüler diyetlere son verin! Her zaman elinizin altında bulundurmak isteyeceğiniz bu kaynak kitap, beslenme bilgilerinizdeki karmaşaya son verecek! Diyet destekleyicileri ile ilgili bilmek istediğiniz her şey ![]() Yumurta yemeli miyim? Badem yağlı mı yararlı mı? Nar gerçektensihirli mi? gibi sorulara kesin cevaplar ![]() Sindirim sistemi hastalıkları, dolaşım sistemi bozuklukları, karaciğer yağlanması vb ![]() ![]() İstediğiniz alkolü beslenmenize kolayca ekleyebilmenize yardımcı olacak "İçecek Rehberi" ![]() Kolayca bulabileceğiniz malzemelerle hazırlanan doyurucu yemek tarifleri ![]() Kitapla ilgili detaylar Selahattin Dönmez Okuyan Us Yayınları Basım Tarihi : 06 - 2010 Sayfa Sayısı : 312 Etiket Fiyatı : 26 ![]() Hiç fark ettiniz mi? Diyet kitapları her zaman çok satanlar listesindedir ![]() ![]() beslenme sisteminin kurulamaması, kilo verecek kişinin doğru yolu bulmasını zorlaştırıyor ![]() Artık buna dur demenin belki de tam zamanı ![]() Aç kalmadan, sosyal hayattan kopmadan, halsizlik hissetmeden, kalori hesabı yapmadan sağlıklı ama hızlı kilo vermek elinizde ![]() Hatalı popüler diyetlere son verin! Her zaman elinizin altında bulundurmak isteyeceğiniz bu kaynak kitap, beslenme bilgilerinizdeki karmaşaya son verecek! Diyet destekleyicileri ile ilgili bilmek istediğiniz her şey ![]() Yumurta yemeli miyim? Badem yağlı mı yararlı mı? Nar gerçektensihirli mi? gibi sorulara kesin cevaplar ![]() Sindirim sistemi hastalıkları, dolaşım sistemi bozuklukları, karaciğer yağlanması vb ![]() ![]() İstediğiniz alkolü beslenmenize kolayca ekleyebilmenize yardımcı olacak "İçecek Rehberi" ![]() Kolayca bulabileceğiniz malzemelerle hazırlanandoyurucu yemek tarifleri ![]() |
![]() |
![]() |
|