![]() |
Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tezahür Ettirmenin Kaybolan SırrıTezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı 1 ![]() "isteyin, verilecektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve hiçbir zaman size olmayacağını düşünebilirsiniz ![]() gerçek olduğunu söyleyebilirim ![]() bugün size bu gerçeğin gerçek anlamını açıklayacağım , ve bu kullanabileceğiniz adım adım bir yöntemle bu prensible yaşayacaksınız size tekniği sunmadan önce bu evrensel kanunun neden mükemmel bir şekilde çalıştığını ve neden bunun mutlak gerçek olduğunu konusu üzerinde konuşacağım ![]() bilim adamları yüzyıllardır insan beyni üzerinde çalışmaktadırlar onlar beynin anatomisini çok iyi biliyorlar fakat beynimizde düşüncelerin geldiği yerin neresi olduğunu bulmakta başarısız oldular ![]() sayesinde gelmektedir fakat beynimizde üretilmezler ![]() onlar her şeyin tezahür ettiği saf birleşik zihin alanından gelmektedir ![]() tanrı veya kaynak enerji der ![]() ![]() herşeyin kaynağı olan birleşmiş alandır ![]() ![]() okyanusları ve dalgaları düşünün, dalgaları gördüğümüzde milyonlarca farklı örnek görürüz ve onların farklı olduğunu ve birbirinden ayrı fakat gerçekte hepsi okyanusun uzantılarıdır ![]() ![]() ![]() öyleyse bizim düşüncelerimiz tanrının düşünceleridir, arzularımız tanrının arzularıdır ![]() düşünüyorsunuz? tabiî ki hayır öyleyse neden arzularımız hakkında endişeleniyoruz? ne istersek o verilecektir ![]() öyleyse mantıklı bir soru: neden hala hayatım zahmet içinde geçiyor? neden hala endişe ve mutsuzluk deneyimliyorum? cevap çok basit ![]() şu an ne deneyimliyorsanız geçmişte bir noktada onu istediniz veya davet ettiniz ![]() ne zaman endişe ve kaygı düşünceniz varsa endişeye neden olan olayların fazlasını istiyorsunuz demektir ![]() bizler her zaman bilinçsiz olarak negatif şeyler isteriz ![]() bizler negatif bir dünyada yaşıyoruz ![]() ![]() birçok insan her zaman negatif düşünüyor ![]() kimseyi suçlayamayız ; bu hayatın çalışma şeklidir ![]() aynı yer çekimi kanununu yenmedikçe dağa tırmanacağımız gibi ![]() öyleyse soru şudur? bu negatif düşüncelerin ve negatif güçlerin üstesinden nasıl gelebiliriz? bu negatif düşüncelerin üstesinden onları positif düşüncelerle değiştirerek yenebiliriz ![]() tabii söylemesi yapmaktan kolaydır ![]() bunu çok az insanın yapabildiğini biliyorum ![]() ![]() bu tekniklerin uygulaması son derece kolaydır ama son derece güçlü tekniklerdir ![]() bu teknikleri uyguladığınızda yararlarının bir kaç gün içinde hatta bazen hemen göreceğinize garanti veririm ![]() niyetleriniz açık ve belirgin olsun ![]() almak için once istemelisiniz ![]() ve ne istediğiniz konusunda belirgin olmalısınız ![]() her gün 60000 düşünce düşünürüz ![]() bir çok düşüncemiz birbiri ile çatışır ![]() diyelim ki londraya gitme düşünceniz var ama aynı anda newyorka gitme gibi bir düşüncenizde var ![]() öyleyse evren hangi isteğinizi yerine getirsin? gerçekten de ikisi de yerine gelmez yani bir sonuç alamazsınız ![]() öyleyse ne istediğiniz konusunda son derece açık olmak en önemli adımdır ![]() teknik no ![]() ilk teknik ne istediğiniz konusunda açık olmanıza neden olan benim niyet yazma dediğim tekniktir ![]() bu tekniği brian tracy öğretmiştir ![]() ![]() her sabah uyandığınızda ve her akşam yatmadan önce niyetlerinizi şu şekilde yazın “şimdi şunu yapmaya ----- niyet ettim bunu veya daha iyisini kabul ediyorum” eğer yeni bir bmw istiyorsunuz ![]() bunu veya daha iyisini kabul ediyorum ![]() ![]() çünkü bu formatın çok güçlü olduğuna inanıyorum ![]() bütün niyetlerinizi yazdıktan sonra şu cümleyi yazın “ lütfen bunları veya daha iyilerini benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla ![]() teşekkür ederim, teşekkür ederim,teşekkür ederim ![]() aynen söylediğim gibi yazın cümleyi değiştirmeyin burada bunun nedenini anlatmaya burada pek yerim yok ama bana inanın kullandığınızda yararlı sonuçları göreceksiniz ![]() teknik no ![]() bu tekniği bob scheinfeld öğrendim ![]() küçük bir kutu hazırlayın ve onu sizin için özel bir yere koyun ![]() en yüksek niyetlerinizi kağıtlara yazın ve kutunun içine koyun şimdi yüksek benliğinizle anlaşma yapmak zorundasınız ( bob ona içsel ceo diyor) bu iki tekniği kullanarak ricalarınızı birleşik alana başarılı bir şekilde gönderebilirisiniz ![]() teknik no ![]() ![]() sabah ve akşam 15 dakika meditasyon yapın sadece solunumuz üzerine odaklanın zihninizin gezindiğini farkederseniz dikkatinizi tekrar solunumuza getirin ![]() ![]() ![]() bağlantıyı hissettiğinizde birleşik alan sizin için en iyi şekilde çalışır ![]() bu basit teknik hayatınızda büyük bir fark yaratacaktır ![]() ![]() sonraki iki teknik bütün negatif kalıpları temizleyecektir ve birleşik alanla uyum içinde çalışmanızı sağlayacaktır ![]() böylece arzularınızı tezahür etme işlemini hızlandırır ![]() teknik no ![]() bu benim favori tekniğimdir ![]() ![]() benim hayatımın kalitesini çarpıcı bir şekilde değiştirdi ![]() ve sizinkini de değiştirecektir ![]() ![]() negatif bir duygumuz varsa onu hemen o an değiştirmeliyiz ![]() ![]() bu aynı bir şalterin çevrilmesi gibidir ![]() ![]() sizi iyi hissettiren ve şükran duyduğunuz olayları, şeyleri ve insanları düşünün ![]() size kendinizi iyi hissettiren şeyleri 17 saniye boyunca odaklanın ![]() bunu kendinizi iyi hissetmediğiniz zaman yapabilirsiniz ![]() ayrıca kendinizi iyi hissettiğiniz zamanda yapabilirsiniz, böylece kendinizi daha da iyi hissedersiniz ![]() şükran duyduğunuz ve yapmaktan zevk aldığınız şeylerin listesini yapın ![]() gün içinde bu listeye defalarca bakın ve 17 saniye odaklanın hayatınızda çarpıcı değişiklikler göreceksiniz ![]() ![]() teknik no ![]() bu john harricharanın ünlü 3 dakika güç molası tekniğidir ![]() bu bir tılsım gibi çalışır ![]() onu bir süre bırakacaksınız ve 3 dakika ne düşünmek istiyorsanız onu düşünün alıştırma 3 kademesi vardır ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() yönteme güvenin zaman zaman kendinizi arzularınızın gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini konusunda endişelenirken bulursunuz ![]() böyle bir durum içinde olduğunuz zaman kendinize gerçeği hatırlatın ![]() içimdeki yaşam ayrılamaz bir şekilde var olan bütün hayatla bağlıdır ve bütünüyle benim kişisel gelişimime adanmıştır ![]() ya da şöyle derim aradığım şey beni arıyor ![]() ![]() içimdeki yüksek benliğin onun nasıl gerçekleşeğini biliyor ben sadece gevşiyorum ve olmasına izin veriyorum ![]() arzumun gerçekleşmesi için gereken her şey sevgi ile ve uyumla bana kendiliğinden geliyor bunu veya daha iyisini kabul ediyorum ![]() ben hazırım, alıcıyım ve müteşekkirim ve öyle olsun ![]() bu teknikleri uygulayın ve bir kaç gün içinde harikulade sonuçlar alacaksınız ![]() ![]() ![]() song chengxiang |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı2 ![]() gerçekten etkili onaylama teknikleri sırları onaylamalar bir çok normal insanlara hayatlarında mükemmel sonuçlara ulaşmalarına yardımcı olmuştur ![]() onaylamalar bir çok başarısızlığı başarıya dönüştürmüştür ![]() insanlığın gelişim tarihinde bir çok mucize yaratmışlardır ![]() her nasılsa onaylamaları kullanan bir çok kişide onun çalışmadığı görmüştür ![]() neden bu durumlarda işe yaramamıştır? ![]() bu insanlar onaylama tekniklerini kullanırken hangi öğeleri eksik yapmışlardır? bu soruları sürekli kendime sorup cevaplarını aradım ![]() sonuç olarak hiçbir kitap bu sorunun cevabını verememiştir ![]() belli bir durum için bir kitap bazı ipuçları veriyor fakat diğerleri için vermiyor ![]() başka kitaplar başka durumlar için ipuçları veriyor ![]() ben test ederek etkisiz olanları ayıkladım ![]() sadece etkili sır teknikleri bıraktım ![]() onaylamanın amacı size bu etkili teknikleri vermeden once onaylamaların gerçek amacını anlamanız gerekiyor ![]() basitçe ifade edersek onaylamaların amacı emirleri biliçli zihinden bilinçaltı zihne vermektir ![]() bilinçaltı zihnin her şeyi doğru olarak kabul etme gibi bir yeteneği vardır ![]() neyi ele alırsa alsın onu gerçeğe dönüştürür ![]() onaylamanın amacı mesajı bilinçaltı zihne geçirmek ve mesajın doğru olduğunu inandırmaktır ![]() öyleyse bu bizi etkili onaylamanın ilk elemanına götürür ![]() ![]() 1 ![]() ![]() insanların kullandığı bir çok onaylama ilk aşamada başarısız olur ![]() çünkü bilinçaltına realist olmayan mesajlar vermeye eğilimli olup pozitif cevaplar bekleriz ![]() eğer iflas etmişseniz ve kendinize yılda 100 000 dolar kazanacağım derseniz bu sizin zihniniz tarafından kabul edilebilir mi? eğer obez denecek şekilde şişmansanız ben çok çekiciyim derseniz zihniniz buna inanırmı ? şüpheliyim ![]() eğer iflas etmişseniz ve yılda 100 bin dolar kazanmak istiyorsanız yada şişmansınız ama çekici olmak istiyorsanız ![]() ![]() ![]() ne yapmalısınız ![]() ![]() ![]() ben en iyi yolun seçiyorum ile biten onaylamalar olduğunu buldum ![]() ![]() yılda100 000 dolar kazanıyorum demek yerine yılda 100 000 dolar kazanmayı seçiyorum deyin ben çekiciyim demek yerine ![]() ben insanların beni çekici bulduklarını hissetmeyi seçiyorum farkı hissettiniz mi? 2 ![]() ![]() ![]() ![]() bir onaylamanın bilinçaltına gidebilmesi için milyonlarca kez tekrarlanması gerektiği konusunda yanlış bir anlama vardır ![]() bu gerekli bir doğru değildir ![]() ![]() fakat daha kolay bir yolu vardır ![]() ![]() ![]() bir çok insan fakirlik içindedir ![]() ![]() ne zaman para harcasalar hemen borçlarını paralarını düşünürler ![]() ![]() bu durumda otomatik olarak acıya neden olur ![]() bu sizin paraya iliştirdiğiniz sizi zengin veya fakir yapan bu duygudur bunu kendi avantajınıza nasıl döndürürsünüz ? para harcarken acı hissetmek yerine para harcarken zevk hissetsek zevkle para harcamayı bağdaştırsak ne olur? bir dahaki sefere alışverişe çıktığınızda ödemek için paranızı veya kredi kartınız çıkardığınızda kendinize her zaman harcadığımdan daha fazla param var deyin bu doğrudur çünkü bilinçaltı zihniniz kanıtı görür ![]() parayı harcadıktan sonra cebinizde paranız veya kredi kartınızda limit varsa bu onaylama doğrudur ![]() öyleyse bilinçaltı zihniniz buna inanır ![]() ![]() birinci ve ikinci metodu birbiri ile kaynaştırıp şöyle bir onaylama yapabiliriz ![]() her zaman harcadığımdan daha fazla param olduğunu hissetmeyi seçiyorum ![]() nasıl hissettiğinize bakın ![]() ve gerçek hayatta kanıtlanması bilinçaltınızın buna inanmasını sağlayacaktır ![]() onaylama duygularınız tetiklemelidir ![]() bilinçaltı zihin için bir gerçekte o kelimelerle konuşmaz ![]() onunla sadece duygularla veya hislerle iletişim kurabilirisiniz ![]() duygularınız tetiklemek için 2 metod vardır ![]() birinci metod duyguları kapsayan kelimeler kullanmaktır ![]() neşe, zevkli, rahat, hoş gibi sözcükler etkili şekilde iş görür ![]() ikinci metod ise imajinasyonu kullanmaktır onaylmalarınızda belirttiğiniz durumları çoktan gerçekleşmiş gibi vizualize edin ![]() kendinizi o durumda görün ve o duyguları hissedin ![]() 4 ![]() ![]() 3 p metodu positif, şimdiki zaman ,kişisel (positive-present- personel) onaylamalar mutlaka olumlu olarak belirtilmelidir ![]() ben şişman değilim demek yerine slim olmayı seçiyorum deyin ![]() bunun nedeni şudur zihin ben şişman değilimin anlamını bilmeden once şişmanın anlamının ne olduğunu düşünür ![]() o zaman bildirim kaçınılmaz bir şekilde şişmanlık hissine götürür ![]() ![]() onaylamalar mutlaka şimdiki zamanda olmalıdır ![]() birçok kitap bunu belirtmiştir ![]() ![]() benim lüks bir arabam var derseniz zihniniz buna inanmaz ![]() bunu burada belirtmemin nedeni bunu birinci teknikle birleştirirseniz daha iyi çalışır ![]() şimdi şöyle deyin lüks bir araba sahibi olmayı seçiyorum ![]() ![]() onaylamalar mutlaka kişisel olmalıdır ![]() bilinçaltınız sadece sizin için çalışır ![]() eğer ann beni seviyor derseniz bu etkili olmaz çünkü ann üzerinde hiçbir kontrolünüz yoktur ![]() şimdi şöyle deyin annnin beni gerçekten sevdiğini hissetmeyi seçiyorum deyin ![]() bu sefer sizin kontrolünüzdedir ![]() ![]() 5 ![]() ben kendime güvenliyim demek yerin gittikçe daha fazla kendime güvenli oluyorum demek kadar etkili değildir ![]() daha da iyi bir onaylama ise “gittikçe kendime daha fazla güvenli olmayı seçiyorum “ demektir ![]() kıyaslamayı kullanmanın nedeni ise sizin ne kadar kendinize güvenli olacağınız sınırı yoktur ![]() aksi halde zihniniz sizin yeterince kendine güvenli olduğunu düşünür ![]() ve daha fazla bir şey yapmaya gerek duymaz ![]() onaylamalarla ilgili araştırmalarım sonucunda bu 5 tekniğin çok etkili olduğunu gördüm bu 5 tekniği kullanırsanız sonuçların şaşırtıcı olacağı konusunda size garanti veririm ![]() bu tekniklerden bir ikisini kullansanız bile onaylamalarınızın daha etkili olduğunu göreceksiniz ![]() song chengxiang |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı3 ![]() başarınızı garanti eden 3 basit adım hayatınızı neşeli buluyor musunuz? hayatınızı amacını biliyor musunuz? hayatta gerçekten ne istediğinizi biliyor musunuz? yaptığınız işe tutkunuzu katıyor musunuz? gerçek arzularınızı biliyor musunuz? dusun burada size hayat amacınızı nasıl açığa çıkaracağınızı ve arzularınızı gerçekleştirmek için ihtiyacınız olanı göstereceğim ![]() ![]() okul çağımızda yapmamız gerekenler bize söylendi ; hepimiz herkes gibi bir hayat yolunu takip ettik ![]() ![]() herkesin yaptığı gibi ![]() bu bizim kaderimiz di başka seçim şansımız yoktu ![]() kesinlikle hayır istediğimiz her şeyi seçebiliriz ![]() çünkü tanrı bize özgür irade vermiştir ![]() başka insanları takip etmemeliyiz ![]() başkalarının bize ne yapmamızı söylemeye ihtiyacımız yok ![]() bizim seçme gücümüz var ![]() ![]() eğer siz seçmezseniz başkaları sizin yerinize seçecektir ![]() bu gücü başkalarına vermek istemezsiniz ![]() insanlar bana ne seçeceklerini bilmediklerini söylüyorlar ![]() ![]() yanlış karar vermekten korkuyorlar ![]() size bir sır vereyim yanlış ve doğru seçim yoktur ![]() o anda verdiğiniz her karar doğru karardır ![]() ![]() insanlar kendi kararlarını veremiyorlar çünkü doğru bilgiye sahip olmadıklarından korkuyorlar ![]() eğer böyle bir düşünceniz varsa lütfen şu vecizeyi hatırlayın ve bilinçaltı zihninize ekilene kadar günde defalarca tekrarlayın “ben bilmeye gerek duyduğum her şeyi biliyorum” ![]() bir kere kararınızı verdiğinizde doğru bilgi gelecektir ![]() ![]() enerji ve bilgi çekim yasası yoluyla çalışıristisna yoktur ![]() çekim yasası mükemmel çalışır ![]() ![]() bu evrenin bir yasasıdır ![]() ![]() ![]() evren her zaman size yardım etmek üzere beklemektedir ama sizde ne yapmak istediğinizi evrenin bilmesine izin verin aksi halde sizin için çalışamaz ![]() ve çekim yasası doğrultusunda o size doğru bilgiyi getirecektir ![]() insanlar genelde doğru bilginin ve doğru fırsatın gelmesini beklerler ![]() fakat şunu anlamak istemezler onlara izin vermediği sürece doğru bilgi gelemeyecektir ![]() siz evrene ne istediğinizi söylemedikçe o size hangi bilgiyi göndereceğini bilemez ![]() ![]() tek ihtiyacınız olan karar vermektir doğru bilgi gelecektir ![]() o size sezgi yolu ile gelecektir ![]() deepak chopra şöyle demiştir; eğer dua sizin tanrı ile konuşmanızsa sezgi ise tanrının sizinle konuşmasıdır ![]() sezgileriniz konusunda hassas olun ne bilgi alırsanız alın ona göre hemen hareket etmelisiniz ![]() mükemmel bilginin gelmesini beklemeyin ![]() ![]() evren mükemmel bir evrendir ![]() ![]() bir bilge adam şöyle demiştir ![]() ![]() sezgilerinizden aldığınız bilgi ile ne yaparsanız yapın o yaptığınız şey sizin en yüksek avantajınızadır ve tanrının gözünde mükemmeldir ![]() eğer bir hata yaptıysanız tanrı bir şey öğrenmenizi istemektedir ![]() kimse başarısızlık olmadan başarıya gidemez bu evrenin çalışma şeklidir ![]() yanlış seçim yapmaktan korkmayın ![]() bir kez bir guru şöyle sormuştu: bu benim yolum] senin yolun nedir? yol var olmamıştır ![]() ![]() umarı açıklamışımdır ![]() ![]() ve hemen hareket edin ve kendinize şöyle sorun: arzularıma ulaşmak için sonra yapmam gereken şey nedir ? ve sezginiz size sürekli ihtiyacınız olan mükemmel bilgiyi sağlayacaktır ![]() ![]() ![]() karar sezgi hareket bunlar başarınız garanti eden üç basit adımdır ![]() derslerimizi böylelikle tamamlamış olduk ![]() ![]() ![]() ![]() sizlerden tek ricam bu değerli bilgileri okumakla kalmayın uygulamalarla yaşamınızı kendinizin ve bütünün hayrını gözeterek gerçek güzelliklerle doldurabileceğinizin farkında olmanız ![]() ![]() sevgiler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|