Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arman, efsane, kitabı, manukyan, papyon, özeti

Efsane Papyon Arman Manukyan Kitabı Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Efsane Papyon Arman Manukyan Kitabı Özeti

Efsane Papyon / Arman Manukyan Kitabı

Sakin ve huzurlu gülümsemesiyle Ermeni cemaatinin önde gelen isimlerinden Ak saçları ve efsane haline gelmiş papyonuyla Boğaziçi Üniversitesinin en kıdemli hocalarından Bir yandan aralarında Suna Koç, Güler Sabancı, Cem Boyner, Cefi Kamhi, İbrahim Betil, Neşe Erberk gibi birçok ünlünün bulunduğu binlerce öğrenci yetiştirirken bir yandan cemaate bağlı hastane, spor kulübü ve yardım kuruluşlarının yönetiminde görevler aldı Patrikhane Danışma Kurulunda bulundu

Arman Hoca, hayat muhasebesinin son satırında, en değerli varlıkları olarak ailesinin ardından işini, hocalığını ve cemaat çalışmalarını sayıyor:

“Hem Türkiyede yapmış olduğum cemaat işlerinden, hem de uzun yıllar Boğaziçinin bir hocası olmaktan gurur duyuyorum Bütün yaptıklarımı büyük bir arzu ve istekle yaptım Muhasebede süreklilik kavramı vardır Ben de hayatımı ona göre programlamış durumdayım Bakıyorum, yapmış olduğum bütün işlerim uzun vadeli ve sürekli: Evliliğim, mesleğim, üniversitedeki hayatım, iş hayatım, dışarıda almış olduğum sosyal görevler; hepsi uzun vadeli Başarının ana nedenlerinden biri bu

Bütün öğrencilerime sabır, iyi niyet ve hoşgörü tavsiye ediyorum Bu memlekette yapılması gereken pek çok işler var Muhakkak ki her cemiyette, her ülkede eksik kalmış olaylar vardır, bunları tamamlamak da yine bizim görevimizdir Bunları elbirliği ile yapmak lazım Dostane bir şekilde, kardeşlik havası içinde

Yazar : Nuran Çakmakçı
Yayınevi : İş Bankası Yayınları
Sayfa Sayısı : 360
Etiket Fiyatı : 18,00 YTL
Basım Tarihi : Kasım 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com