Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilim, bitkiler, işığında, kitabının, kozmik, özeti, şifalı

Kozmik Bilim İşığında Şifalı Bitkiler Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kozmik Bilim İşığında Şifalı Bitkiler Kitabının Özeti

Kozmik Bilim Işığında Şifalı Bitkiler

Stratejik araştırmalar uzmanı Prof Dr Ahmet Maranki ile Fizyoterapist, Biyoenerji uzmanı, Ekstrasens ve İgleroterapist Elmas Maranki çiftinin kaleme altlıkları kitaplarla başlayan Sağlıklı Beslenme ve sağlıklı yaşam süreci kitlevi bir bilinçlenme hareketine dönüştü Geçen 2 yıl süre zarfında 500 bin km yol kat ederek yurtiçi ve yurtdışında yaklaşık 250 görüntülü konferans veren çîft SOObînden fazla kişiye doğrudan, yüz yüze, milyonlarcasına da TV, radyo ve yazılı medya aracılığıyla "sağlıklı düşün, beslen, yaşa " sloganıyla yaşam enerjisini arttırmanın ilmi ve pratik yollarını anlattı
Maranki çiftinin "Noktalarla ve Masajla Mucizevî Tedaviler" kitapları yanında ana kitap olan "Kozmik Bilim ve Bilinçle Yaşam Enerjisi "adlı ilk kitabı yüz bin âdete yakın baskı yaptı
Marankİ çifti günümüzün geldiği bu noktada hastalık ve hastalanma oranlarının giderek artması sebebiyle bütün bu hastalıklara çözüm olabilecek "KOZMİK BİLİM IŞIĞINDA ŞİFALI BİTKİLER" isimi! bu kitabı hazırlayarak Yaşam Enerjisi serisine, dünya ve Türk literatüre bir kaynak eser kazandırdı Bu kitap bitkiler dünyasının bugüne kadar bilinmeyen yönlen ile eskimez eserleri günümüzün teknolojisiyle birleştirip, dünle bugünü barıştırarak insanlığın hizmetine sunmuştur
ŞİFALI BİTKİLER, Orta Asya Türk töresinden İbn-i Sina'nın Fitt'ü-1 tıbbına, tabip İbn-i Şerifin Yadigâr'ından Erzurumlu İbrahim Hakkı hazretlerinin Marİfetname'sine, Tıbb-t Nebevi'den günümüzdeki en yeni araştırmalara kadar İncelenmiş ve Kozmik Bilim metotları süzgecinden geçirilerek hizmetinize sunulmuştur
Kitapta bitkilerin hususiyetleri şİfacıhğı kullanım ve kür uygulamalar bugüne kadar yazılmayan terkip ve metotlarıyla alternatifli olarak dcnenmiş-mücerrep kaydıyla hizmetinize sunulmuştur
Bu kitabımızın da diğerleri gibi insanlığa faydalı olması temenni ve duasıyla
"SİZİN EN HAYIRLINIZ, İNSANLARA EN FAYDALI OLANINIZDIR"

Yazar : Ahmet Maranki,Elmas Maranki

Yayınevi : Mozaik Yayınları

Sayfa Sayısı : 448

Etiket Fiyatı : 25,00 YTL

Basım Tarihi : Temmuz 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com