Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dar, edebiyatın, kitabının, yolu, özeti

Edebiyatın Dar Yolu Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Edebiyatın Dar Yolu Kitabının Özeti

Edebiyatın Dar Yolu

Edebiyat, bilimde olduğu gibi, buluşların değil, yaratıcılığın ürünüdür Oylumlu çalışmalar yapıldıkça, yazan ne yazdığını bilecek, değerlendiren, inandırıcı ölçütler koyacaktır Bu yapılırsa eleştiri, "edebiyatın dar yolu" olmaktan çıkar Yoksa, her an, sanatın her dalında, ellerini göz gibi kullanan körlerle karşılaşmak kaçınılmaz olur

Usta edebiyatçı Adnan Binyazar, romanları, öyküleri, deneme ve incelemeleriyle edebiyatımızın yüz aklarından Binyazar, çalışmalarını değişik türlerde sürdürüyor; bu türlerden biri de, bilindiği gibi, deneme Edebiyat dünyamızı titizlikle izleyen Binyazar, dikkatini çeken kitaplar ve yazarlar hakkında yazdığı incelemeleri Edebiyatın Dar Yolu'nda topladı Bu kitap olağanüstü yalın anlatımı, incelikli yaklaşımlarıyla yediden yetmişe tüm okurların yararlanacağı bir kaynak kitap Bütün kitaplıklarda yer almalı

Yazar : Adnan Binyazar

Yayınevi : Can Yayınları

Sayfa Sayısı : 320

Etiket Fiyatı : 19,00 YTL

Basım Tarihi : Ağustos 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com