Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kapana, kitap, sıkışanlara, tanıtım

Kapana Sıkışanlara Kitap Tanıtım

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kapana Sıkışanlara Kitap Tanıtım

Kapana Sıkışanlara

Kapana Sıkışanlara
Tarhan Erdem

“Geçen yıllara dönüp baktığınızda Kürtleri çok konuştuğumuzu, ancak bir şey yapmadığımızı fark edersiniz Uzun yıllar süren sonuçsuz konuşma alışkanlığımızdan kurtulabilmiş değiliz

Temelde düşüncelerimizi bölünme korkusu şekillendirir; korku birlikte yaşamayı zorlaştıran önlemleri akla getirir, önlemler yeni korkuları besler
Kürtlerin, siyasal hayata katılma arzularını, kurdukları her partiyi bir iki yıl içinde kapatarak cevapladık
Yaptıklarımızın yasalarda yeri vardı, ama doğal ve evrensel kanunların özünü yakalamamıştık; yakalayamıyorduk!
Anlayışımızın değişimini zamana bırakmamalıyız, çünkü önümüzde uzun yıllar yoktur; süremizin kısalığı her şeyden önemlidir Kısa sürede, halka açık açık anlatarak Kürt sorununu temel değişikliklerle çözmeliyiz
Sorun sanıldığı ve gösterildiği kadar zor da değildir Önce kendimize ve sonra da halkımıza inanarak projelerimizi açıkça söylemeli ve uygulamaya koymalıyız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com