Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gölgeler, kayıp, kenti, kitabının, özeti

Kayıp Gölgeler Kenti Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kayıp Gölgeler Kenti Kitabının Özeti

Kayıp Gölgeler Kenti

Nazlı Eray''ın büyülü, renkli ve sürprizlerle dolu dünyasının kapısı bu kez Prag''da aralanıyor
Geçmişin gölgeleriyle dolu bir kent: Prag
Kentin loş sokaklarında dolaşan yabancı bir kadın ve karşısına çıkan geçmişin gölgeleri
Tahta kaplamalı duvarları, sessiz aynaları ve kristal avizeleriyle sonsuzla bugün arasındaki tuhaf bir irtibat bürosu: Cafe Europa
Rusya''nın unutulmaz lideri Josef Stalin''in gizemli ve tehlikeli hayatının açılan sayfaları: gençliği, ilk karısı Kato, 13 yaşındaki sevgilisi Lidia, Batum hapishanesindeki arkadaşları; yeraltı yaşamından Kremlin''e geçişi, ikinci karısı Nadya''nın esrarengiz intiharı Çok sevdiği Kirov''un öldürülüşü
Seul''e uzanan bir yolculuk Buğulu tapınaklar, tuhaf rahipler, içinde ölülerin küllerinin saklandığı sıra sıra kavanozlar ve ölülere yazılan mektuplar
Ve tekrar Moskova İşkenceler hapishanesi Lubianka İdam listeleri ve Stalin''in ölüm makinesi yakışıklı Yezhov
Stalin''in ilk aşkı ve son gecesi
Bir fırtınanın hayatı

Yazar:Nazlı Eray

Yayınevi:Turkuaz Yayınları

Sayfa Sayısı:224

Etiket Fiyatı:15,00 YTL

Basım Tarihi:Temmuz 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com