Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuklar, hakkında, karar, kitabının, verme, özeti

Çocuklar Hakkında Karar Verme Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çocuklar Hakkında Karar Verme Kitabının Özeti

Çocuklar Hakkında Karar Verme

Çocuklar Hakkında Karar Verme, aile ve çocuk psikolojisi alanında, araştırma ile pratik arasında zincir görevi gören bir eser Kitap, çalışan anneler, boşanma, farklı aile yapıları, kadın ve erkek ebeveynlerin uyum içinde kararlar alabilmeleri, okul seçimi ve daha pek çok konuda, çocuklar üzerine araştırmalar yapan profesyonellerin öne çıkardığı temel meseleleri irdeliyor ve etkili çözümler sunuyor
"Dili kolay anlaşılıyor, ortaya konan meseleler ve tartışmalar dengeli bir üslupla sunuluyor ve sonuç olarak, varılan noktalar etkin bir mantığa oturuyor Bu metin, aile sağlığı ya da aile danışmanlığı alanındaki pratisyenler için de oldukça yararlı" Journal of Family Studies
"H Rudolph Schaffer, yıkılmış yuvalar ve hızla değişen aile yaşamlarının biçimlendirdiği çağımızda, zamanına uygun bir çalışma gerçekleştirmiş Yazar, akademisyenlerin çocukların sosyal gelişimiyle ilgili bilgileri ile vesayet, evlatlık hakları gibi konularda çocuğun çıkarlarını gözetmek için alternatif yollar bulmak durumunda olan doktorlar, avukatlar ve diğer profesyonellerin pratik anlamdaki kaygıları arasında varolan boşluğu kapatmaya çalışıyor" Contemporary Psychology

Yazar:H Rudolph Schaffer

Yayınevi:Doruk Yayınları

Sayfa Sayısı:350

Etiket Fiyatı:18,00 YTL

Basım Tarihi:Temmuz 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com