10-29-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Saç Trendleri Nasıl Belirlenir
Bizde bir de fotoğraf getiriyorlar, "Şuna benzesin saçım" diyorlar  
150 kilogramlık kadın geliyor Ajda Pekkan saçı istiyor Olmaz ki Diyorum ki, "Saçınız ince telli, Ajda Hanım'ınki kalın telli ondan güzel durmaz Gelin size şu modeli yapalım" diyoruz Müşteriyi kırmadan  Müşteriye, "Ajda Pekkan'dan daha güzelsiniz ama bu model sizinle örtüşmüyor" diyoruz Enerjiler önemli, renkler lâzım Bu yüzden saçta da öyle moda olmaz Kişiye özel moda vardır Sizin stiliniz farklıdır, başkasınınki farklıdır Moda imparatoru da değilim Arzu eden kadın, yaşamalıdır istediği saçı Bazıları da müşteriye diktatörlük yapıyor Biraz müşteriyi dinleyin, biraz kendiniz birşeyler katın Kıyafetinden, çantasına tasarım olur Makyajdan, çekim türüne kadar herşeye göre tasarım yapılmalıdır "Onun saçı bu, benimki de bu olsun" demek olmaz
Trend nasıl oluyor?
Güzel vücutlu biri birşey kullanırsa o trend oluyor Biz kendi trendlerimizi alıyoruz, bu sene mesela Saçlar kişilerin karakterine, gideceği yere göre değişmesi gerek yeni saç modellerinde, müşterilerimizin kendilerini farklı hissetmeleri için, onları olabildiğince cesaretlendirmek ve kendileri için hangi doğru hamleyi yaparak, yeni olanı yaşamın bir parçası haline getirebiliriz  Saç tasarımlarımı yapmadan önce müşterimin o günün başlangıcı ve akşamı yaşanacak tüm sürecin tamamını teşkil eden hazırlık safhasında; kendisiyle ilgili anlatmak istediği öykü, duygusal ve sosyal etkileşimi ile beraber, düşüncelerini değerlendirip beni besleyen bana yön veren olguların oluşmasını sağlıyorum Herkesin trendi kendisine göredir aslına bakacak olursanız, her saç kendi modasını yaratır 
|
|
|