![]() |
En İyi &Quot;Peeling&Quot; Ürünleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En İyi &Quot;Peeling&Quot; ÜrünleriEn iyi "peeling" ürünleri Yüz güzelliğinin birinci koşulu cilt temizliği ![]() ![]() Peki, peeling nedir? Peeling ciltteki ölü tabakayı atan, cilde pürüzsüzlük ve ışıltı katan bir cilt bakımıdır diyebiliriz ![]() ![]() ![]() Ayrıca, peeling ile arındırılan cilt, makyaj için de çok uygun bir zemin olur ![]() ![]() Dermalogica Daily Microfoliant İşte, tüm dünyada en çok beğenilen peeling ürünlerinden biri ![]() ![]() Ayı üzümü, meyankökü, greyfurt ve aspergillus içeriklerinin bileşiminden oluşan Dermalogica'ya özel cilt aydınlatıcı kompleks ile ciltteki lekelenme ve ton farklılıklarının dengelenmesine yardımcı oluyor ![]() ![]() Her yıl pek çok ankette ilk sıralarda yer alan bu peeling ürünü, risk almayı istemeyenlerin gözdesi ![]() ![]() ![]() Clinique 7 Day Scrub Cream Rinse Off Formula 'Ben her gün peeling yapma ihtiyacı hissediyorum' diyorsanız işte size mükemmel bir ürün ![]() ![]() ![]() Hem su ile durulanabilme hem de silinebilme özelliğine sahip ![]() ![]() Her günün sonunda derin temizlenmiş ve yumuşacık bir cilt için harika bir seçim Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser Hem meyve asitleri hem ovucu partiküller içeren oldukça etkili bir temizleyici ![]() ![]() Murad ürünleri verdiği sözü yerine getiren ürünler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chanel Maximum Radiance Exfoliating Gel Mikro taneli maksimum parlaklık verici bu jel, jojoba taneleri ve inci tozu içeriyor ![]() ![]() Hem derin temizlik yapmak hem de cilde ışıltı kazandırma için ideal ![]() Avon Anew Clinical Advanced Retexturizing Peel Yüzde 10 glikolik asit içeren bu ürün cilde tazelik ve canlılık veriyor ![]() ![]() ![]() Haftada 2-3 kere kullanabileceğiniz bu ürün cildinizdeki kızarıklara da iyi gelecek ![]() ![]() ![]() Loccitane Brightening Smoothing Exfoliator Loccitanenin bu ürünü içeriğindeki doğal mikro granüller, shea butter ve diğer doğal yağlar sayesinde cildi tahriş etmeden derin temizlik yapıyor ![]() ![]() Özellikle hassas ciltelere tavsiye edeceğimiz bu ürün haftada iki gün rahatlıkla kullanılabilir ![]() Neutrogena Deep Clean Invigorating Foaming Scrub Bu ürün gözenekleri derinlemesine temizliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hem hesaplı hem de harika temizlik yapan ve her gün kullanabileceğiniz bir peeling ürünü arıyorsanız Neutrogena tam size göre ![]() Clarins One Step Gentle Exfoliating Cleanser Clarins'in tüm cilt tiplerine uygun bu derin temizleme ürünü portakal özleri içeriyor ![]() ![]() Bu ürünün en büyük avantajı hem makyajınızı temizliyor, hem de peeling yapıyor ![]() ![]() ![]() Tek bir üründe iki özellik birden arıyorsanız, yani hem temizlik hem de peeling, bu ürün tam size göre ![]() Vichy Normaderm Exfoliating Gel Scrub Vichy'den günlük kullanıma uygun jel yapısında temzileme peeling ![]() ![]() Özellikle sivilceye ve siyah noktalara eğilimli ciltler için harika bir peeling ![]() ![]() La Mer The Refining Facial Elmas tozları ve doğal deniz yosunları içeren formülüyle cildi en iyi şekilde temizlerken, cilde eşşiz bir parlaklık da veriyor ![]() ![]() Çok kuru ve hassas cildi olanların korkmadan kullanabileceği bu ürün ciltte rahatlama sağlıyor, parkalık ve yumuşaklık kazandırıyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
En İyi &Quot;Peeling&Quot; Ürünleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En İyi &Quot;Peeling&Quot; ÜrünleriChanel Maximum Radiance Exfoliating Gel ![]() Tenin ışıltısını canlandırıyor ve ışıltılı bir ten ortaya çıkarıyor ![]() ![]() İçeriğindeki portakal çiçeği konsantresi ile cildi ölü hücrelerden yumuşak şekilde arındıran bu peeling'i, haftada 3 kez bile rahatlıkla kullanabilirsiniz ![]() "Bir çok peeling ürünü denedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Seren Pak- Shiseido Pureness Pore Purifying Warming Scrub ![]() Arındırıcı granülleri ve mikro tanecikleri sayesinde cildi derinlemesine temizleyen, fazla yağı arındırarak tazelik katan ve gözenekleri açan, kendinden ısınan jel soyucu ![]() ![]() ![]() "Shiseido'nun ürünlerini seviyorum çünkü bana iyi geliyorlar ![]() ![]() -Melike Tümer- La Prairie Cellular 3 Minute Peel ![]() Elastikiyet kaybı başlayan, kolajen seviyesi azalan ve güneşin zararlı ışınları veya yüzdeki mimik kaslarının kasılmasından dolayı oluşan genişlemiş gözenekleri bulunan ciltler için üretilen çok özel bir ürün ![]() Salisilik asit ve karışık meyve asitleri, genişleyen gözenekleri yok ederken cildin dokusunu yeniliyor ![]() ![]() ![]() "La Prairie'nin pudrasını da yıllardır kullanıyorum ve onu referans alarak bu ürüne başladım ![]() ![]() ![]() -Sevim Deniz- Biotherm Rides Therapie Polisher ![]() Cildi anti-age bakımına hazırlayan arındırıcı kompleks, cildi yoğun bir şekilde pürüzsüzleştiriyor ve arındırıyor ![]() ![]() ![]() "Cildime çok fazla ürün kullanmam ama temizliğine ve duru görünmesine çok önem veririm ![]() ![]() ![]() -Sevtap Kabataş- Clinique Exfoliating Scrup ![]() Yağ salgısına bağlı problemleri kontrol altına alıyor, cildi berrak ve ışıltılı gösteriyor ![]() ![]() ![]() "Cildimle ilgili bir problemim yok aslında, zaman zaman yağlanma problemi yaşıyorum o kadar ![]() ![]() -Emel Erden- Dermalogica Daily Microfoliant ![]() Eşsiz pirinç bazlı enzim toz, ciltte anında ve gözle görülür bir şekilde daha yumuşak, daha parlak bir görünüm sağlıyor ![]() Ayı üzümü, meyankökü, greyfurt içeriklerinin bileşiminden oluşan Dermalogica'ya özel cilt aydınlatıcı kompleks ile ciltteki lekelenme ve ton farklılıklarının dengelenmesine yardımcı oluyor ![]() ![]() "Hassas bir cilde sahibim ve bence dünyanın en iyi peeling ürününü kullanıyorum! Dermalogica Daily Microfoliant, cildimi müthiş şekilde aydınlatıyor, tertemiz yapıyor ![]() -Handan Işıklı- Neutrogena Deep Clean Invigorating Foaming Scrub ![]() Bu ürün gözenekleri derinlemesine temizliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Genç bir cilde sahip olduğumdan Neutrogena'yı tercih ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Dilem Kırdar- Vichy Normaderm Exfoliating Gel Scrub ![]() Mikro partiküller sayesinde gözenekler üzerindeki tıkanıklıkları açıyor, cildi derinlemesine temizleyip yumuşatıyor ![]() ![]() ![]() ![]() "Bir dönem cildimle ilgili sorunlar yaşadım ![]() ![]() ![]() -Selenge Karataş- Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser ![]() Hem meyve asitleri hem ovucu partiküller içeren oldukça etkili bir temizleyici ![]() ![]() "Yıllardır Murad kullanıyorum ![]() ![]() ![]() -Sedef Özlü- |
![]() |
![]() |
|