Ünlü Yıldızlardan Güzellik Sırları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ünlü Yıldızlardan Güzellik SırlarıÜnlü yıldızlardan güzellik sırları Ünlü yıldızlar, büyüleyici güzelliklerinin sırrını US Magazine'e anlattı Kimi buz gibi suyla duş alıyor, kimi güneşe çıkmıyor![]() TAYLOR SWIFT "Gözlerime kalem çekmek için şu yöntemi kullanıyorum: Kalemi, önce alt kirpiklerimin hattına çekiyorum, dışarıdaki köşeye geldiğimde uç kısmını yukarıya doğru çekiyorum Sonra da üst kirpiklerimin hattını takip ediyorum Böylelikle daha iri ve çarpıcı gözlere sahip oluyorum " JULIANNE MOORE "Bir numaralı kuralım; güneşin altında kalmamak Çünkü yaşlandığımda 'Aman tanrım, cilt uzmanları çok haklıymış' demek istemiyorum " LAUREN CONRAD "Eğer koyu renkte bir ruj sürüyorsam, göz makyajımı ve allığı hafif tutmaya özen gösteriyorum Dramatik bir göz makyajı yaptığımda da, ten renginde bir ruj tercih ediyorum " PADMA LAKSHMI "Banyoda saç kremimi duruladıktan sonra, 30 saniyeliğine buz gibi suyla duş alıyorum Bu, saçlarımın sağlıklı ve parlak olmasını sağlıyor " CHERYL BURKE "Duşa girmeden önce saçımı tarıyorum Bu sayede, kullandığım ürünler saçıma eşit oranda yayılıyor "
|
|
|
|