![]() |
Botoks Rehberi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Botoks RehberiBotoks rehberi "Gülmeyi seviyorum, ama göz kenarlarım çok fazla kırışıyor ![]() "Kaşlarımın daha fazla kalkık olmasını isterdim ![]() "Kaşlarımın arasındaki çizgi beni aslında olmasam da, kızgın gösteriyor ![]() "Alnımdaki çizgiler beni olduğumdan daha yaşlı gösteriyor ![]() Belki siz de bu tip yakınmalar içerisindesiniz ve botoksu merak ediyorsunuz ![]() ![]() Botoks nedir? Botoks zamanla yüzde oluşan dinamik kırışıklıkları, çizgileri azaltan basit, cerrahi olmayan bir uygulama ![]() ![]() ![]() ![]() Botoks hangi bölgelere uygulanıyor? Özellikle mimik kaslarının hareketine bağlı olarak ortaya çıkan alın bölgesi, kaş arası ve göz kenarı çizgileri botoks tedavisine son derece iyi cevap veriyor ![]() ![]() ![]() Uygulama nasıl oluyor? Doktorunuz en iyi sonucu alabilmek için enjeksiyon yapılacak bölgeyi tespit ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Botoksun etkisi ne kadar sürüyor? Botoksun etkisi 6 aya kadar devam ediyor ![]() ![]() Yan etkisi var mı? Bilinçli ve tecrübeli ellerde yan etkisi çok az ![]() ![]() Botoks tam olarak nedir? Botoks, Clostridum Botulinum bakterisinden üretilmiş doğal, saflaştırılmış proteindir ![]() ![]() ![]() ![]() Botoks uygulamaları ağrılı mı? Çok az ve kısa süreli batma hissi duyulur ![]() ![]() Uygulamaya devam etmezsem kırışıklıklarım daha kötüye gider mi? Hayır ![]() ![]() ![]() ![]() Uygulama öncesi dikkat edilecekler Botoks uygulanacak bölgede daha önce herhangi bir ameliyat geçirmiş iseniz veya ağır nörolojik hastalıklarınız varsa bu konuda doktorunuzu bilgilendiriniz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Botoks Rehberi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Botoks RehberiKerevizli detoks çorbası Malzemeler • 1 büyük boy kerevizin yaprakları • 1 büyük boy kırmızı soğan • 1 büyük boy patates • 150 gr taze zencefil • 1 orta boy havuç • 3 baş sarımsak Hazırlanışı: Malzemelerin hepsini çok iyi yıkayın ve kabuklarıyla rendeleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lahanalı detoks çorbası Malzemeler • 3 yaprak kara lahana • 100 gr beyaz lahana • 50 gr taze biberiye • 2 çorba kaşığı kuru nane • 2 çorba kaşığı kurutulmuş maydanoz • 2 roka kökü • 1 çorba kaşığı acı toz biber • 3 adet domatesin kabuğu • 3 çorba kasığı kekik Hazırlanışı: Kereviz yaprağı, karalahana ve beyaz lahanayı çok ince doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cevizli balkabağı • Balkabağı, tarçın, ceviz • Balkabağını suda ya da buharlı pişiricide haşlayın ![]() ![]() ![]() Bal-kaymaklı kraker • Tam çavdar ya da kepek ekmeği üzerine Hindistan cevizi yağı, bal, akçaağaç şurubu ilave ederek tam bir 5 çayı atıştırmalığı hazırlayabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|