![]() |
Oturum...:) |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() Oturum...:)BAŞKAN: “Sayın üye, sayın üye ![]() ![]() ![]() Lütfen efendim ![]() ![]() ![]() Değerli konuşmanızı kürsüden yapınız ![]() ![]() ![]() Bir ‘diğer üyenin sırtına binerek’ konuşma yapma şeklinde bir içtüzük hükmü yok efendim ![]() ![]() ![]() “ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Sayın üyeler, birbirinizin üzerine dörder dörder oturmanız ‘4 ![]() ![]() ![]() ![]() Koşup koşup sırta binmek nereden çıktı efendim? ![]() ![]() İniniz sayın üyeler ![]() ![]() ![]() “ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Sayın üye ![]() ![]() ![]() kullanma şekilleri’ içinde yok ![]() ![]() ![]() Rica ederim ![]() ![]() ![]() “ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Sayın Sarnıç kendi iradesiyle sarhoş taklidi yapmış olabilir ![]() ![]() ![]() Sizin de inadına rakı şişesi taklidi yapmanız riyaset makamı tarafından uygun görülmemiştir, vazgeçiniz rica ediyorum ![]() ![]() ![]() “ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Sayın konuşmacı ![]() ![]() ![]() Sayın konuşmacı ![]() ![]() ![]() Sayın başbakan başka bir peygamberin gelemeyeceğini, son peygamberin zaten geldiğini ifade buyurdular ![]() ![]() ![]() Ona mütemadiyen ‘Deveye bin de görelim’ demekten vazgeçiniz ![]() ![]() ![]() Kızdığını görüyorsunuz sayın konuşmacı ![]() ![]() ![]() “ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Siz de ‘Milli irade şahlandı‘ şeklinde ifadelerle muhalefet sıralarına hücum etmekten imtina ediniz, yapmayınız efendim, sayın üye ![]() ![]() ![]() “ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Efendim, parmağım girdi çıkmıyor ne demek? ![]() ![]() “ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Rica ediyorum sayın üye ![]() ![]() ![]() Parmağınızın ters ‘C’ harfi biçimini aldığını görüyorum ![]() ![]() ![]() Medyada da ‘Bir milletvekilinin parmağı kırıldı’ şeklinde haberler var ![]() ![]() ![]() Bunun size İstiklal Madalyası verilmesi gerektirdiğini nereden çıkartıyorsunuz? ![]() ![]() “ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Efendim ‘Söz hakkı için parmağımı kaldırıyordum, şimdi neyimi kaldıracağım’ mahiyetindeki itirazınız göz önüne alındı ![]() ![]() ![]() Elinizi kaldıracaksınız sayın üye ![]() ![]() ![]() Parmağınız zaten elinizde olduğuna göre, o da otomatik olarak kalkmış sayılır ![]() ![]() ![]() Lütfen efendim ![]() ![]() ![]() BEKİR COŞKUN |
![]() |
![]() |
|