![]() |
Evde Hazırlanan Peeling Maskeleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evde Hazırlanan Peeling MaskeleriEvde hazırlanan peeling maskeleri Peeling, cildinizi derinlemesine temizler, kirden, makyajdan arındırır ![]() ![]() ![]() Mutfakta rahatlıkla bulabileceğiniz bir kaç malzemeyle kendi peelinginizi kendiniz yapabilirsiniz ![]() Salatalık peelingi Yarım çay kaşığı limon suyu, bir çay kaşığı hamamelis (aktarlarda var) ve bir yumurta akını karıştırın ![]() ![]() ![]() Ananaslı peeling Küçük parçalara bölünmüş bir ananas, bir yemek kaşığı ananas suyu, bir yemek kaşığı bal ve aynı oranda yulaf ezmesi ![]() Ananas ve ananas suyunu bir kasede ezdikten sonra bal, yulaf ezmesi ve bal karışımını ve ananasları ilave edin ![]() ![]() ![]() Ebru Şallıdan doğal peeling tarifi 1 çay kaşığı irmiğin üstüne 1 yemek kaşığı gülsuyunu ilave ederek karıştırdıktan sonra üstüne aktardan veya eczaneden alacağınız 1 tatlı kaşığı yeşilçay kremini ilave edin ![]() İyice karıştırdıktan sonra önceden temizlediğiniz cildinize göz çevresi hariç uygulayın ![]() ![]() ![]() Siyah noktalar için peeling kil,misir unu ve herhangi bir krem karisimi sürüp bir kac dakika bekleyin sonra OVALAYARAK cikarin ![]() ben bunu günde iki kere yapiyorum ve üc dakika boyunca ovuyorum yüzümü cok iyi geldi ![]() Tülin Şahin'den ev yapımı peeling tarifi Küçük bir kase içine, tatlı kaşığı ile zeytinyağı, süt; çay kaşığı ile toz şeker, tuz ![]() ![]() Tuz en küçük siyah noktaları bile yakalayacaktır ![]() ![]() Toz şeker ve tuz irili ufaklı oldukları için cildinizle beraber çok güzel çalışacaklar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|