![]() |
Stella Mccartney'in Stili |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Stella Mccartney'in StiliStella McCartney'in Stili Açık sözlü ingiliz tasarımcı Stella McCartney, stil sırlarını paylaştı ![]() 1- Hem Maskülen Hem Feminen Olun Bu kavram bana hep heyecan vermiştir ![]() ![]() 2- İç Çamaşırına Yatırım Yapın Üzerinize tam olan, bedeninize uygun iç çamaşırlarına sahip olmak gerçekten ilham verici! Kaliteli iç çamaşırlarıyla aynada kendinize baktığınızda, doğal olarak kendinize güvenerek giyinirsiniz ![]() 3- Kişiliğinizi Giydirin 90'lı yıllarda tasarımcıların tek amacı insanlara baştan aşağı bir görüntü satmaktı ![]() ![]() ![]() 4- Klasiklerle Bağ Kurun Kusursuz kesimli bir jean pantolona ve beyaz tişörte güvenin ![]() ![]() 5- Biraz Tavrınız Olsun En sevdiğim aksesuar ayakkabıdır ![]() ![]() ![]() 6- Bandaj Gibi Kalıplardan Vazgeçin Vücuda yapışmış gibi duran kalıplardan ziyade, daha yumuşak formları tercih ediyorum; bunun nedeni ardı ardına üç çocuk doğurmam olabilir elbette ![]() ![]() ![]() ![]() 7- İddialı Parçaları Sade Olanlarla Eleştirin Baştan aşağı 'son moda' giyim anlayışı beni sıkmaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8- Uzun Vadeli Düşünün Çiçek işlemeli ceketlere bayılıyorum ama birçoğumuz için böyle bir parça satın almak esaslı bir yatırım olacaktır ![]() ![]() ![]() 9- Biraz Kusurlu Olun İngilizlerin müthiş bir sokak estetiği var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10- Sadece "Hayır" Deyin Deriye, kürke ve pitona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Favorileri: Uzun Çizmeler: Sürekli moda oluyor, sonra tekrar demode oluyorlar ama ihtiyacınız olduğunda her an oradalar ![]() Smokin Ceketi: Özenle dikilmiş bir smokin ceket; yaz için beyaz, kış için siyah ![]() Vejeteryan Rostolar: Annem çok lezzetli rostolar yapardı ![]() ![]() "Blackbird": Birçok Beatles şarkısı zaten çok güzel ama bu favorim ![]() Söyledikleri: *"Bir vejetaryen olarak en büyük projelerimden biri, deri olmayan mükemmel bir çift ayakakbıyı tasarlamaktı ![]() *"Tanımadığım insanların tasarımlarını görünce heyecanlanıyorum ![]() ![]() *"Farklı kumaşlar ve malzemelerle çalışmak bana ilham veriyor ![]() *"Ben başka tasarımcılardan hiç ilham almadım ![]() ![]() * "Deri yerine başka doğal malzemelerle çalışmayı ilham verici buldum ![]() |
![]() |
![]() |
|