![]() |
Hayatın Süs Kalemleri |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Hayatın Süs KalemleriBir şeyler geldi aklıma ve masanın üzerindeki küçük defteri önüme çekip hemen kalemliğe uzandım ![]() Pek kullanmasam da hep gözümün önündeydi bu içi dolu kalemlik ![]() ![]() * Mavi bir plastik kalemdi elime aldığım, ama kapağı açılmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bununla vakit kaybedersem ne yazacağımı unutacağımdan endişe ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Bu nasıl iş, dedim kendi kendime; kalemlik kalem dolu, ama içinde bir teki bile yazmıyor ![]() ![]() ![]() Sonra da; sen bir insansın, dedim ![]() Peki, bir kalemden farkın ne ki? Yazmayan kalemler, işte şimdi çöp kutusunu boyladı; hem de arkalarında bir iz, birkaç satır bırakmadan! Onlar yazmasınlar diye mi kalem yapılmışlardı ve sen söylemeyesin diye mi insan oldun? Ha kalemsin, ha insan; önce izine kendin bak! Çünkü bu gördüğün iz, isminle birlikte anılacak! Muammer ERkul
![]() |
![]() |
Cevap : Hayatın Süs Kalemleri |
![]() |
![]() |
#2 |
bukett
|
![]() Cevap : Hayatın Süs Kalemleriçok guzel bir yazı
![]() |
Cevap : Hayatın Süs Kalemleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Yar'e
|
![]() Cevap : Hayatın Süs KalemleriMarifet güzel, faydalı izler bırakabilmekte ![]() ![]() ![]() ![]()
~ Seven, sevdiğinin sözünü, başkalarının sözüne tercih eder ![]() ~ Seven, sevdiğinin sohbetini, başkalarının sohbetine tercih eder ![]() ~ Seven, sevdiğini memnun etmeyi, başkalarını memnun etmeye tercih eder ![]() İmam Gazâli (r
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|