![]() |
2009 Yaz Modası &Quot;Erkek Bakışıyla&Quot; |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2009 Yaz Modası &Quot;Erkek Bakışıyla&Quot;Tulumlar, şalvar pantolonlar, neon renkler, uzun tunikler ![]() ![]() ![]() UZUN TUNİK Bu trendde bir Afrika esintisi seziyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerek kumaşı gerekse renkleri itibariyle aslında yazı, baharı getiriyor akla ama ben de sanki bu mevsimlere denk gelindiğinde daha az kumaş daha fazla ten görmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() DORE Yanında bu parlaklıkta bir elbise giyerek güneşe benzemiş bir kadınla dolaşmak bir erkek için hiç kolay bir iş değil ![]() Oldum olası lamedir, doredir; bu renkleri sevemedim ![]() ![]() Onlardan böylesine kaçarken, ne yazık ki bu dore modası hayatımıza geri döndü ![]() ![]() ![]() ![]() ŞORT Aklıma Julia Roberts'ın, Pretty Woman'da fahişe havasından kurtulup daha sofistike görünmek adına giydikleri geldi ![]() Evet, o kılık Julia'yı filmde daha önceki ucuz görüntüden kurtarmıştı ve hayır, Julia bu haliyle hiç dişi değildi ![]() Ben kadını kadın gibi seviyorum ![]() ![]() ![]() NEON RENKLER Bir kadın böyle bir üstü sadece spor yaparken giymeli ![]() ![]() Gelelim renklere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve sanıyorum bu kombinde bağıran renklerin çığlığını bastırmak için biraz daha erkeksi çizgiler tercih edilmiş ![]() ![]() UZUN KOLLU, YIRTMAÇLI TUVALETLER Bu elbisenin aşağısıyla yukarısı arasında iki mevsim fark var gibi görünüyor ![]() Ama ne yalan söyleyeyim; metrelerce devam eden yırtmacın güzel bacaklarda nefis duracağını düşünüyorum ![]() Ha, bu kadar cesaretiniz ve bu uzunlukta bacaklarınız var mı, yani bu elbiseyi taşıyabilir misiniz; orasını bilmem ![]() Ama giyerseniz ben bir göz atarım ve bu konuda, hafifletici sebepler olduğunu öne sürer suçlama da kabul etmem ![]() ŞALVAR KESİMLİ PANTOLON Bluzların üzerindeki büyük çiçek işlemeleri falan sanki belli bir yaştan sonraki kadınlar arasında tercih edilesi şeyler değil mi? Mesela 65 falan ![]() ![]() ![]() Ondan önce hiç gerek olduğunu düşünmüyorum; aslında sanırım ondan sonrası için de aynı düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Şalvar kesimler MC Hammer'la birlikte tarihteki yerini aldı sanıyordum ![]() ![]() ![]() GÜNLÜK UZUN ELBİSE Sıcak havaların da verdiği bir ruh haliyle olsa gerek ben bu trendi sevdiğimi söyleyebilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BLOK RENKLER Bu elbiseyi dizin biraz üzerinden keselim lütfen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TULUM Yüksek bele ve tulumlara yeniden gözümün alışmaya başladığını görüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2009 Yaz Modası &Quot;Erkek Bakışıyla&Quot; |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2009 Yaz Modası &Quot;Erkek Bakışıyla&Quot;Tiril tiril hepside rahatlık düşünülmüş bence ![]() |
![]() |
![]() |
|