![]() |
Ece Sükan'ın Merak Edilen Güzellik Sırları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ece Sükan'ın Merak Edilen Güzellik SırlarıEce Sükan'ın merak edilen güzellik sırları Bir ruj bana yeter! Ünlü model Ece Sükan, işi gereği sık sık makyaj yapmak zorunda! Ama "Günlük hayatımda asla makyajı abartmam" diyor ve ekliyor: Allık, maskara ve dudak rengi bir ruj bana yeter! ![]() Modellik, moda editörlüğü, vintage butiği işletmeciliği, moda programı yapımcılığı ve 'Aşk Yakar' dizisindeki oyunculuğu ile konuşulan Ece Sükan, In Style dergisine "Gözlerim ve kaşlarım çok ön planda olduğu için hafif makyajı tercih ediyorum" diyerek merak edilen güzellik sırlarını anlattı: Cilt bakımınızdan bahseder misiniz? Çok hassas bir cildim var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anti-aging kremlerine ilginiz var mı? Göz çevresi için yine Murad'ın C vitaminli kremini kullanıyorum ![]() ![]() ![]() Sürekli makyajla iç içe olmanızı gerektiren bir hayatınız var ![]() Asla abartılı makyaj yapmıyorum ![]() ![]() Parfümerilere bayılırım Size en çok yakıştığını düşündüğünüz makyaj tarzı hangisi? Gözlerim ve kaşlarım çok ön planda olduğu için belli olmayan makyajı beğenirim ![]() ![]() ![]() Kozmetik alışverişini sever misiniz? Bayılırım! Parfümerileri gezmeyi, yeni çıkan ürünleri incelemeyi çok severim ![]() ![]() İnce ve fit kalmak için neler yapıyorsunuz? Bu aralar kick-box yapıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|