![]() |
En Şahane Gelinlikler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Şahane Gelinliklerahh ahh yaş geldi geçiyor biz resimlere balıyoruz öylee :crying: :P bu benim hayalimdeki gelinliğim işte :) |
![]() |
![]() |
![]() |
En Şahane Gelinlikler |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Şahane Gelinliklercook süpeyy gelınlıkler bayıldım valla inş bi gün giyersin bizide cagırırsın dımı dugunune |
![]() |
![]() |
![]() |
En Şahane Gelinlikler |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Şahane Gelinlikleraa tabiki ezberim ailesi onur konuğumuz olucak zaten :) |
![]() |
![]() |
![]() |
En Şahane Gelinlikler |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Şahane Gelinlikler:)) süper buNLar ama bnm aLtta qiee istedim qeLinLiq bunu mini verdiyonu mini etekLisi yane:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
En Şahane Gelinlikler |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Şahane Gelinlikler![]() bende bunu beğendim bide edalınınkini |
![]() |
![]() |
![]() |
En Şahane Gelinlikler |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Şahane Gelinliklerbnm edalınınkii çoq hoşuma gitti inş giyersin ablajmm |
![]() |
![]() |
![]() |
En Şahane Gelinlikler |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Şahane Gelinlikleraminnn cnm teşekkürler + ilgili şahıslara duyrulur :D:D |
![]() |
![]() |
![]() |
En Şahane Gelinlikler |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Şahane Gelinliklerteşekkürler konu çok güzell ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
En Şahane Gelinlikler |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Şahane Gelinliklerbende bir örnek vermek istedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
En Şahane Gelinlikler |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Şahane Gelinliklereeee gelinliği beğendik serkan abi şekeri fln da ayarladık dielim düğün ne zamn bana ondan heber verin özledim ya şöle bi iki oynayalım neşemiz yerindyken hazır aşkımdan istediğim cvbıda aldım fazla bekletmeyin bence zaten geç kaldınız ya bnde davetiyem ne zamn gelicek diorum öle bekliorum daha siz gelinlik sparişi verionuz hadi serkan abi elini çbuk tut biraz ya heheh |
![]() |
![]() |
![]() |
En Şahane Gelinlikler |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Şahane Gelinliklerbugün teklifini aldım bakalım kısmet,ama daha zamanı war cnm yaa :) Sende sefa'yı sıkıştır toplu düğün yapıp,hep beraber göbek atalım :)) |
![]() |
![]() |
|