![]() |
Düşük Bel Frikiğine Çözüm Bulundu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşük Bel Frikiğine Çözüm BulunduHip-T adı verilen ürün, jeanlerin kenarından fırlayan, bel yanlarındaki “aşk tutamaçları”nı (love handles) gizlemek için de kullanılabiliyor ![]() ![]() Düşük belli pantolonların moda olması ile artan, iççamaşır ve popo frikikleri sorununa yaratıcı bir çare bulundu: “Hip-T” yani “popo t-shirt”ü ![]() Pantolonun üstüne giyeceğiniz Hip-T ile oturmak, eğilmek sorun olmaktan çıkacak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşük Bel Frikiğine Çözüm Bulunduben dedımde düşük bel giyinmeyin diye ellerıne sağlık bidenem |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşük Bel Frikiğine Çözüm Bulundusende sağoL canım benim:) tşk ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşük Bel Frikiğine Çözüm Bulunduaaa bunlar çok ii olmuş yaaa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşük Bel Frikiğine Çözüm Bulunduiyi oLmuş hakkaten:)) sağol eLif yorum için ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşük Bel Frikiğine Çözüm Bulundumoda iyi gidiyordu ne gerek vardı şimdi buna : D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşük Bel Frikiğine Çözüm Bulundubence de iyiydik böle kim çıkardı şimdi bunu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşük Bel Frikiğine Çözüm Bulunduarkadaşlar artık iş kalmadı bunda da başka çözümler üretmeye bakalım :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşük Bel Frikiğine Çözüm BulunduAlıntı: The Crow Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar artık iş kalmadı bunda da başka çözümler üretmeye bakalım :) efendim cnm anlayamadım bişey mi dedin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşük Bel Frikiğine Çözüm Bulunduyok hayatım kesinlikle yanlış anladın sen beni :p |
![]() |
![]() |
|