![]() |
Süphan Dağı Uzaktır... |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() Süphan Dağı Uzaktır...SABAH masama oturup da kim bilir kafamın içindekihangi “gündemi” yazmaya tam hazırlanırken ![]() ![]() ![]() Bir anda baktığım resim, buğular içinde yok oldu ![]() ![]() ![]() Böyle zamanlarda kalkıp odamın kapısını içeriden kilitlerim, çaycılar görmesin diye ![]() ![]() ![]() ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fotoğrafta; Süphan Dağı eteklerinde bir baba ![]() ![]() ![]() Sırtında yorgana sarılı havale geçirmekte olan oğlu ![]() ![]() ![]() Onu doktora yetiştirmek için buz tutmuş yüzüyle kar içinde yürüyordu baba ![]() ![]() ![]() Yüzünde belirmiş sevinç ise; muhtemelen yolun sonunda karşısında foto muhabirini görmesindeki umuttu ![]() ![]() ![]() Siz baba ya da anneyseniz bilirsiniz ![]() ![]() ![]() Bir anda Ebru ya da Tolga küçülüp bebekleştiler ![]() ![]() ![]() Sırtıma aldım onları ![]() ![]() ![]() Süphan Dağı‘nın eteklerinde, arada bir “Az kaldı bebeğim“ diye diye bir karlı yolda yürümeye başladım ![]() ![]() ![]() Ayakları üşümesin diye yorganı kontrol ettim, buz tutmuş yüzümü düşünmeden ![]() ![]() ![]() Onlar farkına varmasınlar diye sessizce ağladım ![]() ![]() ![]() Anne ya da babaysanız, bilirsiniz ![]() ![]() ![]() Karlı dağın eteğinde, sırtında hasta oğlu olmayan babaların gündeminde ise siyaset oyunları mı var? ![]() ![]() Kim kimi becerdi haberleri mi? ![]() ![]() Ekonomi tıkır tıkır mı? ![]() ![]() Emine Hanım, türbanından dolayı GATA’ya alınmayınca aman ne kadar da hüzünlendi mi? ![]() ![]() Tango günah mı? ![]() ![]() Türkiye’nin kredi notu mu yükseldi? ![]() ![]() Batsın bizim-sizin gündeminiz ![]() ![]() ![]() Bir acıya ortak olurken bile korkakça kapıları kilitleyen bizler, ne kadar uzağız Süphan Dağı’nın eteklerinden ![]() ![]() ![]() Sıradan insanlar yok bizim gündemlerimizde ![]() ![]() ![]() Sadece biz varız ![]() ![]() ![]() Bir de siz ![]() ![]() ![]() BEKİR COŞKUN |
![]() |
![]() |
|