Kanser Yapan Rujlar ! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kanser Yapan Rujlar !Korkunc ama gercek, gercekten simsiyah oluyor Hic önemsemedigimiz Avon ve Pastel'de renk degismedi Listeye ilaveten Vepa da da degisiklik oluyor Dikkat ![]() ![]() Iste size rujunuzda kursun bulunup bulunmadigini incelemenin yolu![]() ![]() Okumaya devam edin Kursun, kansere yol acan bir kimyasaldir Kursun iceren markalar:1 CHRISTIAN DIOR2 LANCOME3 CLINIQUE4 Y S L5 ESTEE LAUDER6 SHISEIDO7 RED EARTH (Lip Gloss) 8 CHANEL (Lip Conditioner)9 Market America-Motives lipstickKursun icerigi arttikca kanser riski de artar Y S L rujlarinin en cok kursun iceren ruj oldugu saptanmistir Ozellikle kalici rujlara dikkat edin Nedeni kursunun miktaridir Iste size kendi kendinize uygulayabileceginiz bir test: 1 Elinize biraz ruj surunuz![]() 2 24-14 ayar altin bir yuzugu ruja surtunuz![]() 3 Icinde kursun var ise rujun rengi siyaha doner
|
|
Kanser Yapan Rujlar ! |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kanser Yapan Rujlar !DoĞru SÖylÜyorsun,ben Denedİm Sİyaha DÖnÜyor,normal KullandiĞimiz Rujda Da Oluyor,bence Şu Yenİ Çikan DoĞal İÇerİklİ Rujlardan Almak,markasini Bİlİyordum Ama Unuttum,bİr Ara Hatirlatirim ,ama Rujun BaŞ Harfİ G İle BaŞliyor
|
|
Kanser Yapan Rujlar ! |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kanser Yapan Rujlar !Doğru Bir Nokta Kozmetik Ürünlerinin Çoğu Cilde Zararlıdır ![]() !!
|
|
Kanser Yapan Rujlar ! |
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kanser Yapan Rujlar !tşkkkkk ruj kullanmıyorum sadece parlatıcı felan ama yinede saollll
|
|
Kanser Yapan Rujlar ! |
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kanser Yapan Rujlar !bende diğer arkadaşlara katıılyorum kozmetik ürünlerini alırken çok dikkat etmeliyiz !!!! ![]() ![]()
|
|
|
|