![]() |
Soğuk Borş Çorbası Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soğuk Borş Çorbası TarifiSoğuk Borş Çorbası TariFi Malzemesi: 8 bardak et suyu 2 bardak su 3 büyük soğan 200 gr ![]() 1 büyük patates 3 büyük kereviz 3 büyük domates 2 çorba kaşığı margarin 1 demet maydanoz 4 diş sarmısak 1/2 fındık büyüklüğünde limon tuzu 1/2 çorba kaşığı toz şeker 1/2 bardak ekşi krema veya 1/2 bardak yoğurt buz ![]() Hazırlanışı: Kabukları soyulmuş ve kibrit çöpü şeklinde kesilmiş 3 büyük pancara, doğulmuş 4 diş sarmısak ilave ederek hepsini iyice karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Borş çorbasını soğutun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çorbayı süzme yoğurt ile karıştırın ![]() ![]() ![]() Sebzeleri çok küçük parçalar halinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Borş çorbası yaz günleri için soğuk olarak da hazırlanabilir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|