![]() |
Etli Borş Çorbası Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Borş Çorbası TarifiETLİ BORŞ ÇORBASI Malzemesi: 1/2 kg ![]() 1/4 bardak tereyağı 3 dilinmiş havuç 1/2 bardak kıyılmış kereviz 4 kıyılmış soğan 2 litre et suyu 4 kıyılmış pancar 3 doğranmış patates 1 bardak kıyılmış lahana 2 bardak bütün domates 1 defne yaprağı 1 diş dövülmüş sarımsak 2 çay kaşığı tuz 1-2 sap maydanoz 1 çorba kaşığı şeker Her servis için; 1 çorba kaşığı yoğurt Hazırlanışı: Büyük bir tencerede eti yağ ile kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Etli Borş çorbasında verilen bütün sebzeleri çok kalın rende ile rendeleyebilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|