|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
azerbaycan, çorbası, erişteli, mutfağı, tarifi, tavuk |
![]() |
Erişteli Tavuk Çorbası Tarifi (Azerbaycan Mutfağı) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erişteli Tavuk Çorbası Tarifi (Azerbaycan Mutfağı)Erişteli tavuk çorbası tarifi (Azerbaycan mutfağı) 800 qr tavuk, 120 qr erişte, 0,5 su bardağı eritilmiş tere yağı, 10 adet erik, 0,5 su bardağı kuru fasulye, 1 adet orta boy kuru soğan, 4-5 dal dereotu, tuz ve karabiber ![]() Hazırlanış şekli: Kuru fasulye 6 saat boyunca soğuk suda bekletilir(bir gece de olabilir) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|