![]() |
İftar İçin Yemek Tarifleri Milföylü Kuzu Kapama Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İftar İçin Yemek Tarifleri Milföylü Kuzu Kapama Tarifiİftar İçin Yemek Tarifleri Milföylü Kuzu Kapama Tarifi Malzemeler 900 gram kemikli kuzu eti, 1 orta boy soğan, 3 demet yeşil salata, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1-2 demet pazı, 5-6 yeşil soğan, 1 havuç, Üç çorba kaşığı Sütaş tereyağı, 1 demet maydanoz ve dereotu, 1 tatlı kaşığı un, Bir buçuk bardak su, Bir tutam tuz ![]() Yapılışı Yeşil soğan, pazı ve yapraklara ayırdığınız yeşil salatayı küçük küçük, havucu ise uzunlamasına doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|