Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Bilim & Teknoloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aracı, iletişim, mafyanın, yeni

Mafyanın Yeni Iletişim Aracı

Eski 02-01-2010   #1
Cloud

Mafyanın Yeni Iletişim Aracı

İngiltere’nin en tehlikeli mafya babalarından olan Gunn hapisaneden adamlarını yönetiyor
İngiltere’nin en tehlikeli mafya babalarından olan Colin (42), yüksek güvenlikli hapishaneye konulmasına rağmen hücresinden adamlarına hükmediyor, cinayet emirleri veriyor
Bunu sağlayan ise hapishanede mahkumlara internete giriş izni verilmesi… 2004 yılında 35 yıl hapse mahkum olan adam, bu özgürlüğünü “iş yaşamını” devam ettirmek için kullanıyor Facebook sayfasında 565 “arkadaşı” olan mafya babası, en son “Bir gün evine geleceğim Gözlerindeki korkuyu görmek için sabırsızlanıyorum” diye tehdit mesajı atınca yetkililerin sabrını taşırdı
İngiltere’de tam da bu olay tartışılırken başka bir haber de cinayet nedeniyle hapishanede yatan 16 yaşındaki Jade Braithwaite’den geldi Braithwaite, öldürdüğü Ben Kinsella’nın ailesine facebook üzerinden alaycı bir mesaj yolladı Adalet Bakanlığı yetkilileri, böyle olaylara söz yumamayacaklarını, mahkumların sosyal paylaşım sitelerine girmelerini engelleyeceklerini söyledi

Cevap : Mafyanın Yeni Iletişim Aracı

Eski 02-01-2010   #2
bukett

Cevap : Mafyanın Yeni Iletişim Aracı

hm güzelmiş ya :D

G€rç€k ßana bîr adım daha yaklş gafl€t ßnd€n ßîr adm daha g€rî at ama uzak dr ßnd€n d€ssas

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com