2 adet portakal, biri küp küp; diğeri halka halka doğranmış
yarım demet dereotu, ince kıyılmış
arzu edilirse servis esnasında serpmek üzere ceviz
Hazırlanması:[*]Armutu, narı, küp doğranmış portakalı ve dereotunu karıştırın Dİlimlenmiş portakalla servis tabağınızı süsleyin ver servis yaptığınız tabaklara dilerseniz birer kaşık ceviz ilave edinNot: küp doğranmış portakal armutun kararmasını önlüyor cevizi önden eklerseniz rengi salatayı karartabilir
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.